The caring posse

167056692

We zaten met een groep van 18 aan tafel. Verrassing voor de jarige, die dacht dat ze met 2 vriendinnen rustig iets ging eten.
Het gebeurt wel meer binnen de Antwerp posse dat er iemand verrast wordt met iets op een dag die voor hem of haar belangrijk is. Er is maar zelden iemand die er niet bij is op zo’n dag. Zelfs de Brusselse en Leuvense tak, die ’t Stad ondertussen inruilden voor de parking, zorgen dat ze altijd van de partij zijn.
De Antwerp posse zorgt goed voor elkaar.

“Heb je die dag al iets gepland?” hoorde ik een van hen vragen aan degene die naast haar aan tafel zat. “Dat is de dag dat mijn vader stierf, en ik wil dan liever niet alleen zijn.”
Die datum moet ik straks opslaan in mijn gsm, dacht ik bij mezelf.
Ik zag mijn lief naast mij onder tafel zijn gsm bovenhalen. Vanuit mijn ooghoek zag ik dat hij in zijn agenda rommelde. We lijken soms meer op elkaar dan ik besef, mijn lief en ik.
Het zal het gemis niet wegtoveren, maar het jongste lid van de groep zal op een voor haar moeilijke dag niet alleen zijn, en vanuit Leuven zal ze al minstens 2 telefoontjes krijgen om haar een hart onder de riem te steken.
Want de Antwerp posse zorgt goed voor elkaar.

Advertenties

5 gedachten over “The caring posse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.