Derde kolom, ik.

It’s funny cos it’s oh so true.Introvert-extrovert-lexicon

Advertenties

5 gedachten over “Derde kolom, ik.

  1. Ik ben een gezonde mix van de twee denk ik :-). Ik heb redelijk wat tijd alleen nodig en mijn thuis is ook echt mijn eigen stekje waar ik kan relaxen. Maar wanneer ik geen behoefte heb aan me-time ben ik wel behoorlijk graag tussen andere mensen :-). Vroeger las ik enorm graag maar nu eigenlijk niet zo hard meer.. Wel gek om te zien dat ik van vroeger volledig introvert naar nu 50/50 introvert/extravert ben gegaan.

  2. ja ja als ik het zo lees ben ik ook van het introverte type….maar da wist ik eigenlijk al :-)……Klopt allemaal wat ze daar zeggen en denk ook voor de extroverten onder ons…..Zou misschien wel wat meer willen hebben van de 2de kolom maar dan ook niet te veel hé 🙂 ….ik moet nog altijd beetje “ik” blijven hé 😉

  3. WOW zo herkenbaar, dit. Derde kolom for sure!! En niks om u voor te schamen, ik wil mezelf niet veranderen, ik wil wél dat andere mensen het/mij begrijpen. Ik vind het ZO ergerlijk dat de meeste mensen extravert zijn en niet snappen dat je soms gewoon in je eentje wil zijn en dat dat niks met hen te maken heeft… (en dan haal ik er nog maar één ergernis uit).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.