#weekendblogawards: 3 genomineerden in de kijker

De lijst met genomineerden van de Weekend Blog Awards is altijd weer goed voor een paar nieuwkomers in mijn Bloglovin’. Mijn 3 ontdekkingen van dit jaar:

Polienne

polienne2

In de categorie ‘Fashion’ sprong voor mij Polienne in het oog. Paulien is een 23-jarig model dat op haar blog inspiratie deelt rond onder andere mode, beauty en interieur.

Ze toont ons de laatste nieuwe trends zoals ik het het liefst heb: met persoonlijke outfits. Op fashionblogs zie ik namelijk graag wat iemand doet met kledingstukken, hoe ze iets combineren. Collages van de laatste nieuwe stukken van Tom Ford en Chanel zijn plezant om eens bij weg te dromen, maar uit persoonlijke combinaties met hier en daar een H&M en een Mango tussen kan iedereen inspiratie halen.

Paulien doet dat, en ze doet dat goed!

Realitijd

realitijd

In de categorie ‘Beauty’ ging ik direct op zoek Beautyloves, de enige die het in die categorie al jaren uithoudt in mijn Bloglovin’. Een beetje om dezelfde reden als hierboven: het haalbare, betaalbare en nuchtere. Niet elke laatste nieuwe crème is voor haar ‘holy grail materiaal’, wat haar voor mij één van de meest geloofwaardige beautybloggers maakt. Helaas haalde ze tot mijn grote verbazing de lijst niet, dus moest ik op zoek naar een waardige vervanger.

Ik vond hem op Realitijd, de blog van de 23-jarige Eva. Al kan haar blog niet strikt een beautyblog genoemd worden; Eva beperkt zich niet tot make-up en verzorgingsproducten. Ook wie bijvoorbeeld graag leest over (gezonde) voeding kan bij haar terecht en onder lifestyle post ze regelmatig al eens een persoonlijker artikel.

Minder netjes afgelijnd dan mijn all time favourite dus, maar wel een frisse nieuwe wind in blogland!

Mama van 5

mamavan5

Ok, technisch gezien moogt ge van mij niet op haar stemmen want ze zit in mijn categorie, maar oh my god, meet superwoman! Mama van 5 neemt mooie foto’s van haar al even mooi interieur en zelfgemaakte spullen, ziet er zelf goed uit, heeft een man, een job, 5 kinderen EN tijd om te bloggen.

Zoals de naam verraadt, gaat het al eens over kinderen, maar daar bovenop deelt ze ook toffe adresjes, gemakkelijke recepten en DIY-projecten waar ge ook iets aan hebt als kinderen u totaal koud laten. Als werk- en kinderloze in een half afgewerkt huis met een joekel van een Nikon die al jaren om mijn wishlist staat maar niet in mijn bezit raakt, is dat heel wat om naar op te kijken.

You go sexy mama, zolang ge maar niet met mijn stemmen gaat lopen!

Advertenties

2 gedachten over “#weekendblogawards: 3 genomineerden in de kijker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.