Vlog: Speciale dag in het asiel

Hard werken aan de toekomst is soms nog zo vermoeiend dat een paar klachten uit het verleden weer de kop opsteken en de mist in mijn hoofd te groot is om helder te schrijven. Gelukkig kan ik ook gewoon 10 minuten ratelen tegen mijn camera, dat online gooien en dat dan een vlog noemen.

Kleine intro: in de video doe ik een fast forward in de JOMT-reeks. Een van mijn meest recente stappen die ik zette, is vrijwilligerswerk doen in een asiel om mezelf te trainen richting normaal werkleven. Sinds juni doe ik dat 2 keer per week met hart en ziel, en gisteren was een beetje een speciale dag daar voor mij.

Enjoy & geniet van het weekend!

PS: Jack says hi.

Advertenties

19 gedachten over “Vlog: Speciale dag in het asiel

 1. Ma gij….wow “een vlog” ….hoe kom je er op 🙂
  zo moedig en sterk….’k zou het niet aan durven……
  Je verdient een standbeeld…..echt waar….
  Voor het geen je doet in het asiel, voor de mensen die je rondleid en voor de stappen die je zelf zet….
  Je straalt en gefeliciteerd met wat je doet….je kan je zo goed uitdrukken zowel schriftelijk als mondeling….
  Keep going!……en tof van Jack dat hij ook goeie dag kwam zeggen 🙂

 2. Leuke post! En leuk om je eens te zien praten. Dat geeft weer een heel ander beeld. Je straalt helemaal als je over het asiel vertelt. En dat je proces traag gaat is normaal, maar je komt er wel.

 3. Toedels !
  Je kunt het uiteraard niet zien, en ik ga het ook niet vloggen, maar ik zit hier dus even perplex. Het eerste moment dacht ik, oh nee, bewegend beeld, wat moet ik daar mee ? Want het nadeel van een video is dat diagonaal/skippend lezen absoluut onmogelijk is als het tussendoor even oninteressant wordt.
  First things first : gefeliciteerd ! Dank je wel voor dit videologje. Zalig om je eens te horen ipv te lezen. Dat doet nog wat puzzelstukken vallen en leert me weer meer over wie achter liquid skies zit.
  Dus in het kort, wat mij betreft… toppie meid. I liked it. En ik ben blij dat ik een stemmetje in favour van je blog achterliet op de weekend blog awards.
  have a nice weekend !

 4. Hier word ik nu helemaal vrolijk van zie. Dit straalt echt optimisme maar ook heel veel realisme uit. Fijn om je in ’t echt te horen praten. Fijn weekend voor jou ook !

   1. Als je een beetje anoniem wilt blijven is dat toch ietwat moeilijk. Trouwens ik kan het zo goed niet uitleggen als jij vrees ik…

 5. Wat geweldig om te zien en te horen. Je omschrijft het zo ontzettend goed. Het niet met het verleden bezig zijn en dus het gevoel hebben dat het vreselijk langzaam gaat. Maar je bent al ver. En deze lach, dit stralende gezicht… Wauw!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.