Pannenkoeken eten zonder schuldgevoel doet ge zo

IMG_5793.JPG

Ik ben geen zoetekauw, maar zo nu en dan wil ik wel eens iets anders dan een pikante of zoute snack. Sinds een tijd ben ik helemaal fan van bananenpannenkoeken om mijn occasionele drang naar zoet te bevredigen. Het is pakken gezonder dan chocolade en even gemakkelijk te maken als het openen van een pak koeken.

Ziehier het non-recept voor deze not guilty pleasure:

Nodig:

1 banaan
2 eieren

Bereiding:

1. Prak de banaan.
2. Kluts er de 2 eieren door.
3. Gooi in de pan en bak zoals traditionele pannenkoeken.
4. Stel u niet te veel vragen over hoe ge nu eigenlijk een omelet met banaan staat te maken en hoe dat in godsnaam op pannenkoeken kan lijken. It does, geloof mij. Ik vind het zelfs lekkerder dan de echte, en met zoveel smaak dat suiker of siroop overbodig wordt. Beloofd.
5. Als ge het echt niet kunt laten: kaneel schijnt er lekker bij te zijn.

Smakelijk!

Advertenties

8 gedachten over “Pannenkoeken eten zonder schuldgevoel doet ge zo

  1. Mmm, ik eet al jaren banaan met ei, al prak ik de banaan niet, maar snij ze in schijfjes. Ik bak die dan al eventjes kort en giet er dan mijn geklutst ei bij. Volgende keer eens proberen op jouw manier, al zal het vermoedelijk zeer gelijkaardig smaken (jij hebt natuurlijk wel bij elke hap zowel banaan als ei).

  2. Dit is een receptje voor mij denk ik! Als ik gewoon pannenkoekenbeslag maak dan doe ik daar vaak al twee geplette bananen onder om de pannenkoeken een bananensmaakje te geven 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.