Weekend Blog Awards: bedankt, bedankt, bedankt!!

WBA Badge2

Afgelopen donderdag was het de uitreiking van de Weekend Blog Awards. Hoewel ik me niet thuis voel in het wereldje van fashionista’s, beauty-experts en mensen die boeken schrijven, heb ik het niet aan mijn hart laten komen.

Ik genoot ervan om mijn badge met mijn naam & blog op in ontvangst te nemen, ik blonk van trots toen ik te horen kreeg dat dit nog maar de 3de editie was en ik dus al 2 van de 3 keer genomineerd werd en ik juichte inwendig toen Liquid Skies samen met de andere genomineerden in mijn categorie afgeroepen werd en op een groot scherm verscheen.

Ik was zo blij als een kind toen bleek dat alle aanwezigen een Moleskine kregen en twijfelde of ik mijn badge wel terug zou geven, de voorwaarde om bij het buitengaan een goodie bag te krijgen. Ik deed het toch en kreeg een paar leuke dingen in de plaats.

WBA

Een award won ik niet en kan ik dan ook niet aan jullie opdragen, dus dan doe ik het maar met mijn nominatie die ik aan jullie te danken heb.

Bedankt voor jullie stemmen, die me niet alleen een hart onder de riem maar ook een leuke avond bezorgden.

Bedankt voor jullie loyaliteit, want jullie zijn niet met duizenden maar jullie volgen me wel al jaren trouw op de voet.

Bedankt voor de reacties die jullie hier achterlaten.

Bedankt om te troosten wanneer het tegenzit en te juichen wanneer het goed gaat.

Bedankt, bedankt, bedankt. Jullie waren waar ik aan dacht in die ene seconde dat Liquid Skies daar op het scherm verscheen, dus deze nominatie is eigenlijk voor jullie.

Bedankt jongens, jullie zijn het beste supportteam dat ik me kan wensen!!

xoxo

Advertenties

11 gedachten over “Weekend Blog Awards: bedankt, bedankt, bedankt!!

  1. Graag gedaan hoor ….spijtig dat je de award niet binnen hebt want je had hem dik verdiend…..maar ook jij bedankt dat we hier terecht kunnen…..een kei goede blog….van in den beginne en zo veel jaar al….echt waar….

  2. Ik had ook veel geld overgehad om het officiële gedeelte bij te wonen, gewoon om het eens gezien te hebben, moet boeiend zijn!

  3. Ik ben hier véél te lang niet meer komen lezen, maar als ik had geweten dat er kon gestemd worden, ik zou het begot nogal gedaan hebben want jij verdient écht wel een award !!! Alsnog proficiat met jouw nominatie ! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.