De zin die het verschil maakte

Power Plate

In een vorig leven stond ik 3 keer per week op de Power Plate en kreeg ik veel complimenten over hoe strak ik in mijn vel zat. Maar toen kwam het leven ertussen, en toen nog eens, en voor ik het wist waren we 5 jaar verder.

Ontelbare keren heb ik tegen mezelf gezegd dat het echt niet veel moeite was, 3 keer een half uur per week voor een lijf dat mooi in vorm is. Het mocht niet baten, ik kreeg mezelf met geen stokken in beweging.

Tot een vriendin onlangs vertelde over de nieuwe sport die ze deed en ze aanhaalde dat ik toch zo mooi gespierd was toen ik nog regelmatig op de Power Plate stond.

Daar, dat was ‘em. Die ene zin die mij weer aan het powerplaten kreeg: ‘dat ik zo mooi gespierd was, toen’. Waar ik zelf 5 jaar niet in slaagde, lukte haar met een paar woorden.

Er gaat er eentje getrakteerd worden op een ferme cocktail, als dank. Volgende zomer, ergens op een strand. Terwijl we met ons strak lijf lopen te pronken. Ah ja.

Advertenties

4 gedachten over “De zin die het verschil maakte

  1. Alle zeg, helpt dat echt die power plate? Ik moet hier nog een paar zwangerschapskilo’s kwijt en mijn buik heeft betere tijden gekend. Ik was van plan om iets à la bodystyling te gaan doen, maar misschien is die power plate ook wel wat? Ik ben benieuwd!

    1. Goh, 10 kg speelt ge daar niet mee kwijt, maar ge zit na een aantal maanden toch wel zichtbaar strakker in uw vel ja. De effecten van alles wat ge direct na een sessie doet (lopen, extra krachttraining,…) zouden ook verdubbeld worden. Maar ik ben te lui om dat uit te testen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.