Instagram tag

IMG_4653
Phone is mad, girl is tired #tgif – april 2014

Bij Odin vond ik de Instagram tag en nu ik toch bezig ben met een jaaroverzicht met voornamelijk Instagrams, vond ik het een wel een toepasselijke.

Hoeveel foto’s post je gemiddeld?
Dat hangt heel erg af van wat ik doe. Hoe meer ik buitenkom, hoe meer ik post, want ik kan moeilijk elke hoek van mijn huis blijven posten. In de winter is het vaak ook wat minder want ik heb een hekel aan donkere foto’s van donkere dagen.

Wat zijn je meest favoriete Instagram foto’s?
Kittens natuurlijk! En de kleine momentjes van elke dag.

En selfies, sinds een tijdje. Ik vond het eerst wat narcistisch overkomen, maar een account – en bij uitbreiding een blog – waarvan ik af en toe eens het gezicht te zien krijg dat erachter zit, maakt alles direct zoveel persoonlijker en toegankelijker, dus ik probeer het zelf ook af en toe te doen. Op héél goede dagen en met een stevige filter, uiteraard.

Welke apps gebruik je in combinatie met Instagram?
Mijn all time favourite is nog altijd PictureShow. MagicHour heeft een paar heel toffe vintage looks en Rhonna Designs is een leukerd om tekst bij te voegen.

Welke celebrity’s volg je?
Jim Parsons en Kaley Cuoco van The Big Bang Theory, Sven Ornelis en Tyrese Gibson van onder andere The Fast & The Furious.
Ik ben nogal rap om weer een nieuwe celebrity te volgen, maar minstens even rap om ze weer te ontvolgen als ze niks interessants posten. Zoals elk ander gebied van mijn leven hou ik ook mijn Instagram graag clutter-free.

Welke Instagramfilter gebruik je het meest?
Dat hangt heel erg af van het soort foto dat ik gebruik; om de kleuren wat meer te laten uitkomen, kies ik vaak voor X-Pro en Lo-Fi, als het wat zachter mag, ga ik voor Amaro of Mayfair.

Wie zijn jouw favoriete Instagram users?       ,    
Elsielarson, jannemans, noeblog, kendieveryday, meltemcoban, ourlaboroflove en sara_cocolapine. Een mix van persoonlijk, creatief, fashion & interior design.

Welke hashtags gebruik je het meest?
Ik doe niet echt aan hashtags, ik gooi er meestal gewoon een zin onder als ‘Kijkt, mijne pitta heeft een gebroken hart!’ ofzo. De kans dat iemand op zoek is naar iets wat op mijn foto’s staat en dat via een hashtag hoopt te vinden, is vrij tot zeer klein, vermoed ik.

Welke dierenaccounts volg je?
Emergency Kittens. Ah ja, wat anders?

Welke grote bedrijven volg je?
Geen.

Heb je veel familieleden op Instagram?
Nee, niemand.

Druk je Instagram foto’s af?
Er staan er een honderdtal klaar om afgedrukt te worden en in een scrapbook/journal van 2014 gegoten te worden.

Advertenties

2 gedachten over “Instagram tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.