Summer ’14

42

De zomer van 2014 was er één van de betere soort. De start van mijn dagen in het asiel verliep vlekkeloos en ik deed meer daguitstapjes dan in de 3 voorgaande jaren samen.

S1

E.T.’ke was het zorgenkindje en de ster tegelijkertijd in het asiel deze zomer. Met 2 joekels van abcessen op haar neusje en in haar nek en verstoten door haar 3 zusjes en broers die een kop groter waren, kreeg ze een valse start. Ze werd gelukkig omringd door een heel team dat er alles aan deed om haar gelukkig & gezond te krijgen, en aan aandacht ontbrak het haar zeker niet. Ze groeide uit tot een flink, speels meisje en eind augustus wuifden we haar uit terwijl ze naar haar nieuwe huisje vertrok.

S1B

De eerste keer tuinieren wierp letterlijk en figuurlijk vruchten af. De oogst was veel groter dan verwacht en mijn god, de smaak van die dingen is niet te vergelijken met de hoopjes water die er in de winkel te koop zijn!

S1C

Ge weet dat het Rock Werchter is als…ge botten aanhebt. Na de eerste dag in doorweekte kleren te lopen bibberen, trok ik de tweede dag in een short en op flipflops de wei op. Hoe minder ge aanhebt, hoe minder er nat kan worden en blijven, nietwaar? Het bleek een succesformule, maar tegen de avond waren mijn voeten veranderd in ijsklompen. Thank god voor kraampjes waar ge allemaal dezelfde botten kunt gaan kopen.

S2

Een zomer zonder Zomerbar is geen zomer, punt.

S3

Met een lijst tips van Lilith onder de arm trokken we een dag naar Ieper.

S4

In de file staan door een paar overstekende kamelen; zoiets komt ge alleen maar in de Beekse Bergen tegen.

S5

Ik had een lousy shopping mall pizza nodig om te bekomen van het feit dat die Primark waar iedereen zo hysterisch over doet gewoon een Makro voor kleren is. Teleurstelling van het jaar, die prullenwinkel.

38

Zet mij tussen maki’s en ik ben een gelukkig mens. Het lief heeft dat goed begrepen, want hij nam mij mee naar Apenheul.

S7

Een uitstap naar Diest begon met schuilen voor de regen. Gelukkig bent ge daar op een halve dag rond.

30

Het contact met een ex-collega werd hersteld en leidde ons onder andere naar Planckendael.

S8

Cava + oesters + Antwerpen = een geslaagde verjaardag & een perfecte afsluiter van een geweldige zomer. De lat ligt behoorlijk hoog voor die van 2015!

Advertenties

6 gedachten over “Summer ’14

  1. Hahaha, ik snap de hele hysterie rond Primark ook niet zo (ok, ik ben er nog niet binnen geweest, maar heb tot nu toe nog geen echt goede reden gevonden om dat wel te doen). Blijkbaar staat er in Brussel nog steeds elke dag een file wachtenden voor de deur…

    En hoera voor E.T.!

  2. Primark was voor Carrie ook een dieptepunt of het besef dat we echt te oud worden voor deze rommelwinkels, wat een uitstappen heb jij gedaan zeg,…cool,…hopelijk wordt de zomer van 2015 lekker warm,…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.