Fall ’14

A8

De herfst is niet mijn favoriete seizoen, maar we hebben veel geluk gehad met het weer en dat maakt al veel goed.

A7

Dit jaar had ik zelfs dubbel geluk: ik mocht de herfst beginnen met nog eens een feest en een roadtrip in Frankrijk, in het gezelschap van de Antwerp posse.

A6

En soms is er ook gewoon niet meer nodig dan een Moleskine, een Yogi Tea en een stil huis op een vroege zaterdagochtend om gelukkig te zijn.

A4

Of een Starbuckske doen, dat is ook altijd goed voor het gemoed.

A1

Het neefje begon steeds meer plaats in mijn leven in te nemen. Als één van zijn ouders weer op missie in het buitenland is en de ander hem niet kan ophalen van school, doe ik het. En dan gaan we naar de speeltuin, het asiel of de film. Of we maken een lunch van kastanjes, grassprietjes, blaren en Ice Tea in het park.

A5

Het ontbijt smaakt toch altijd net iets lekkerder op een plek die origineel ingericht is.

A2

Ik begreep het niet, hoe ik genomineerd raakte voor de Weekend Blog Awards terwijl ik constant het gevoel heb dat ik niks te vertellen heb over mijn werkloze leven. Het maakte de dankbaarheid alleen maar groter.

IMG_5851

Er was nog een laatste uitstap naar de voormalige kazerne van Diest, die voor onbepaalde tijd de deuren sluit.

IMG_5841

Zoals ik al in mijn vlog zei: het is dit jaar mijn missie om tegen alle tradities in eens géén zenuwinzinking te krijgen tussen 20 december en 2 januari. Om elk risico uit te sluiten trof ik alle kerstvoorbereidingen vóór ik in de gevarenzone kwam en het lijkt te werken. Met nog 5 dagen te gaan kan ik met trots melden dat er nog geen huilbuien waren en ik nog niemand verwond heb.

IMG_5856

Ik liet mijn favoriete foto’s van 2014 afdrukken in Polaroidformaat en vorige week lagen ze in de brievenbus. Mijn eerste project van 2015 wordt dus een mooi album maken, want 2014 was een mooi jaar. Geen fantastisch jaar, maar wel eentje van vooruitgang en verbetering. En ik ben vast van plan om die trend verder te zetten in 2015. The only way is up!

Advertenties

14 gedachten over “Fall ’14

  1. tof overzicht!

    ik heb ondertussen een remedie gevonden voor de moeilijkste dagen van het jaar: ik zit al sedert verleden week maandag in bed met bronchitis = huisarrest en contactverbod met iedereen 🙂

  2. The only way is up… van yazz, vraag me niet why, ik vind dat nog altijd een topsong. Enne, dank je wel voor het kaartje. You rock ! (maar dat zei ik hier al eens/meermaals)

  3. Ik ben toch ook weer blij dat het ergste voorbij is, oudjaar vieren doen wij buitenshuis en donderdag zal ik de kater wel uitzitten :-), maak van 2015 een topjaar!!

  4. Mooi seizoen, vooral ook dat van het neefje.
    Ook wel een beetje jaloers dat je nu al afgedrukte foto’s van 2014 hebt! Ik zou al blij zijn moest mij dat lukken met de jaren daarvoor… 🙂

    1. Als het een troost kan zijn: ik herinner mij niet meer in welk jaar ik voor het laatst foto’s liet afdrukken, dit was per ongeluk een eenmalige kordate actie 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.