See you on the other side!

S8

In de laatste uren van 2014 wil ik jullie allemaal nog eens bedanken voor het afgelopen jaar. Ik heb het al vaak gezegd en ik zal het blijven zeggen: jullie hebben geen idee hoe fantastisch ik het vind dat jullie me doorheen 2014 ook weer zijn blijven volgen & steunen en tussen al jullie andere bezigheden de moeite namen om hier een reactie achter te laten. Ze worden allemaal meer dan eens gelezen en ik blijf ervan genieten.

Zelf ga ik vanavond het jaar met een goed gevoel afsluiten en met heel veel hoop aan 2015 beginnen. Ik hoop van ganser harte dat voor jullie hetzelfde geldt en dat het nieuwe jaar jullie alles brengt wat jullie nodig hebben om oprecht gelukkig te zijn.

Aan iedereen veel plezier gewenst vanavond, maar voor wie de baan op moet vannacht: wees wel voorzichtig hoor jongens. Ik wil jullie morgen hier, en niet in het nieuws tegenkomen, afgesproken?

Feest ze, en we zien mekaar terug aan de andere kant van twenty fourteen!

xoxo

Advertenties

5 gedachten over “See you on the other side!

  1. Ik wens jou, je dierbaren en je lezers een gezellig & vrolijk, vredig en geborgen, groen & duurzaam, gezond en gelukkig 2015!

    Veel plezier met het feesten.

    Vriendelijke groet,

  2. Afgesproken…..see you in 2015! 🙂 Een goed 2015 voor jou en de mensen die je graag rondom jou hebt. Het amusement bij het “wisselen”…en natuurlijk ook voor Jack en Suki een geweldig 2015!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.