We are the media

Gelukkig nieuwjaar!!

We beginnen het nieuwe jaar met een klein projectje. Gabrielle Bernstein zegt het zoals altijd weer treffend in bovenstaande video: iedereen die een blog, Facebook-, Twitter- en/of Instagramaccount heeft, IS de media. We dragen allemaal de verantwoordelijkheid voor onze eigen woorden die we daar verspreiden.

Zelf probeer ik daar zo bewust mogelijk mee om te gaan; als ik iets zie of lees wat ik niet schitterend vind, hou ik mijn mond en laat ik de auteur of fotograaf in zijn waarde. Er is al genoeg negativiteit in de wereld en kritiek geven of mensen uitlachen voor de fun of it is iets waar ik ver van weg blijf. Als ik niks positiefs te zeggen heb, dan zeg ik liever niks, punt.

Maar het kan altijd beter, dus ik ga in op haar uitdaging van 30 days of positive posting. Gewoon, omdat ge niet genoeg positiviteit de wereld kunt insturen, en welk moment is daar beter voor dan het begin van een nieuw jaar?

Vanaf morgen post ik dus gedurende 30 dagen elke ochtend iets positiefs. Geen grote lappen tekst, gewoon een paar zinnen, een foto waar ik blij van word of een quote.

Happy reading, loves!

Advertenties

10 gedachten over “We are the media

  1. Ik kijk er al naar uit ! Ik hou van positiviteit, zolang ze maar niet geforceerd is. Ik hou nog meer van balans, dus ik vind persoonlijk dat een minder positief (opbouwende kritiek, niet uitlachen of uitkafferen) moment moet kunnen, zonder dat het een levenshouding is.

  2. Ik schrap de negatieve mensen gewoon, hoewel ik mezelf er ook op betrap om mijn frustraties te uiten op Twitter,…..leuke uitdaging 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.