7 dingen die u nog niet wist

candles

Eind vorig jaar – of gewoon: 2 weken geleden – werd ik door Carrie genomineerd voor de Sunshine Blogger Award, een tag die al heel lang meegaat en ondertussen al door iedereen ingevuld werd. Ik laat alle regels dus achterwege en beperk mij tot de kern van de zaak: vertel 7 willekeurige dingen over uzelf.

* Alles moet in mijn huis altijd op zijn vaste plaats liggen. Rust in huis is rust in mijn hoofd, en als al het andere uit de hand loopt, is het huishouden tenminste nog iets waar ik controle over heb.

* Ik ben linkshandig, maar compleet niet in staat om met mijn linkerhand mijn telefoon te bedienen. Elke keer dat ik het probeer, valt hij los uit mijn hand.

* Ik ben niet zo’n fan van bloemen. Sla me dood, maar de meeste vind ik niet echt mooi. En als ik het cadeau krijg, vind ik het zonde dat ik mijn cadeau na een week moet weggooien.

* Wanneer ik iets in een openbare vuilbak of brievenbus gooi ben ik altijd bang dat ik iets heel kostbaars vast heb en dat er per ongeluk mee ga ingooien en dat dan voor altijd kwijt ben. Wat voor kostbaars dat zou kunnen zijn, is me wel een raadsel.

* Als ik op een balkon met mijn telefoon sta te prutsen, draai ik mij altijd met mijn rug naar de straat om te voorkomen dat mijn telefoon ineens een eigen leven gaat leiden en zich volledig zelfstandig met ware doodsverachting over de rand van het balkon naar beneden gaat storten.

* Altijd als ik een ambulance zie, vraag ik aan de engelen, gidsen, of wie er ook over ons waakt, om kracht te sturen naar het slachtoffer en diens dierbaren.

* In dezelfde categorie: als ik een kerk zie, stap ik er binnen en brand ik 2 kaarsen. De eerste om kracht te sturen naar iedereen in de wereld die het nodig heeft, de tweede voor kracht voor mezelf. Ik breek me altijd het hoofd over het onevenwicht van 1 kaars voor de hele wereld en vervolgens 1 voor mij alleen, maar ik vind het belangrijk om eerst kracht te sturen naar de rest van de wereld voor ik aan mezelf denk en ik sta wiskundig niet sterk genoeg om er een betere oplossing voor te vinden dan deze verdeling.

Tot nu toe heeft het gelukkig nog geen zeer gedaan, dat zot zijn.

Advertenties

5 gedachten over “7 dingen die u nog niet wist

  1. Omg dat van die brievenbus en balkonbellen, dat is ZO herkenbaar!! Stel je voor dat er tussen die enveloppen een levensreddend stukje papier zit, of dat uw dure ring van uw vinger glipt, argh. En ik moet dikwijls brieven op de bus gaan doen, kunt ge u voorstellen 🙂
    Dat laatste lijkt me vooral heel erg vermoeiend in bijvoorbeeld Italië, waar elke stad minstens 10 kerken heeft…

    1. Goh, ik stel wel een limiet van max 1 kerk per dag zene 🙂 En mijn god, door hoeveel stress moet gij op een week als ge zoveel uw hand in een bus moet steken??

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.