Vlog: A day in the life #2

Ik nam jullie maandag nog eens een dag mee. Ik haalde herinneringen op uit mijn kindertijd, zette een vriendin af op de luchthaven, deed iets wat Astrid Bryan ook doet en ging naar de les.

Goed weekend!

Advertenties

12 gedachten over “Vlog: A day in the life #2

 1. Oh, je hebt mij echt een paar keer doen lachen! Die krachtkoekjes, zo typisch eigenlijk dat dat dan twee keer niks is, maar dat je daar als kind zo mee in de wolken kan zijn he!
  Die kast is supermooi! En dat instagramboek is keitof!
  En heel stom: toen jij dat bericht binnenkreeg, keek ik of ik een nieuwe mail binnenhad, terwijl ik dat geluidje van binnenkomende mails echt wel al een tijdje geleden heb afgezet. Soms ben ik zo een hondje van Pavlov! 🙂

 2. Je kast is wel heel geslaagd hoor ……echt mooi.
  ‘k kan je ook volgen dat je bvb werk of school gescheiden houdt van je blog …..vroeger hield ik dat bij mezelf niet zo gescheiden (werk en buiten het werk) en is me eens slecht bekomen….sindsdien ben ik op “de werkvloer” geen open boek meer. ‘lk moet daar misschien eens zelf een blogpost over schrijven 🙂
  Goed weekend en toch weer een prachtige vlog da je hebt gemaakt!

 3. Ik vind jou vlogjes telkens heel leuk. Het geeft net meer een inkijk in je leven dan een gewone blogpost. Die tip van hierboven vind ik trouwens een hele goede. 😉

 4. Ja, ik ook! Jouw vlogjes zijn echt één van de leukste die ik ken tot nu toe. Superleuk. Dat kastje is echt geweldig. Met die typemachine en die radio. Wauw! Wat betreft je blog en je werk herken ik wel. Ik hou dat ook liefst gescheiden. Ik heb één collega die meeleest, maar goed, die werkt op een andere afdeling en zij voelt meer als een vriendin dan collega. Dus dat is wel anders. Fijn weekend, meis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.