The Jar Project #4

The Jar Project

Als het hele jaar verloopt zoals deze maand, ga ik een topjaar tegemoet. Als ik niet met mijn project was gestart, was ik me er misschien niet eens bewust van geweest. Een dikke hoera dus voor dankbaarheidsprojecten, want dat is altijd twee keer genieten: één keer op het moment zelf en één keer bij het neerschrijven van die momenten. Mijn toppertjes van deze week:

 • Ik mocht naar de luchthaven gaan. Ik wil op de luchthaven wonen.
 • Het eerste mailtje uit Anderekantvandewereld. Tranen van contentement inslikken bij het lezen dat de bestie er goed terecht is gekomen en er haar draai wel zal vinden. Ik was zenuwachtiger dan haar bij haar vertrek, maar ik kan terug ademen nu. Wel handig.
 • Een goed intakegesprek. Of beter gezegd, een vlot gesprek, want ik liet hier en daar een paar dingen liggen. Maar geen erg, ik weet waar ik aan kan werken en voor een eerste keer was het zeker niet slecht. Dat wat minder goed ging, doe ik volgende keer gewoon beter. Simpel.
 • Op een lome zondagmiddag een uitnodiging krijgen om mijn nieuwe favoriete spel te gaan spelen bij vrienden. Onderweg een bakker tegenkomen die nog net een kwartier open is en nog een smurfentaart heeft liggen.
 • Familie die in de buurt woont en materiaal heeft dat we mogen lenen. Zo raken de plinten die hier al 7 jaar liggen eindelijk eens tegen de muren van het bureau en wordt het daar wat toonbaarder om als praktijkruimte te gebruiken voor mijn klanten. #likeaboss
 • Een feest met een flipperkast, een zegen voor wie niet zo zot is van small talk met vreemden.
 • Een docent die vraag of we zin hebben om ons examen af te leggen en een uur later geslaagd zijn voor het examen massage. Weer een zorg minder.
 • Na een paar weken die gedomineerd werden door een eindeloze vermoeidheid terug de dag doorkomen zonder middagdutje. Het tempo ligt nog wat laag, maar ik krijg toch stilaan weer meer gedaan op een dag.

Ik ga er dus een stevige lap op geven deze week, maar ik ga nu eerst aan mijn weekend beginnen. En goed slapen, dat ook.

Advertenties

6 gedachten over “The Jar Project #4

 1. Ik ben ook met een blessingpot begonnen, nu ja de pot zelf nog niet 🙂 maar ben ook al de hele maand blessings aan het noteren. Ik wou dat al zo lang terug eens oppikken (vroeger deed ik dat immers ook wekelijks) want het zorgt ervoor dat je je leven heel wat positiever bekijkt. En zo moet het.
  Het klinkt alleszins als een fantastische week 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.