Vlog: Ready for coaching

 

Na een weekend stevig doorwerken heb ik iets wat op een praktijkruimte begint te lijken, hoera!

 

Advertenties

17 gedachten over “Vlog: Ready for coaching

 1. Ik vind het helemaal niet kaal,….en wat moet ik me voorstellen bij de coaching?? Voor wat kan je bij jou terecht?

  1. Het gaat nooit een supervolle ruimte worden want ik ben nogal minimalistisch, maar het mag nog iets warmer vind ik.

   Goh, mijn proefkonijn wil vooral met mijn hulp haar eetpatroon aanpassen en weer gaan sporten, maar ik hoop mij in de toekomst ook op HSP’s te kunnen richten. Ik zou mensen met hooggevoeligheid willen helpen zoeken naar hoe ze kunnen omgaan met prikkels (geluid, temperatuur, emoties van anderen, honger,…) of hoe ze hun leven zodanig kunnen inrichten dat het leefbaarder wordt. Dat kan door heel concreet hun agenda erbij te halen en te kijken of ze dingen kunnen omgooien of schrappen in functie van hun energielevels doorheen de dag, kijken naar wat ze best eten of meer rust inbouwen door bijvoorbeeld meditatie, mindfulness,…Allemaal nog breed en vaag, maar ik hoop asap te beginnen met experimenteren 🙂

   1. Dit is boeiende materie, hoe ga je aan de slag met iemand die zich wil concentreren op voeding en sporten, want dat is toch andere materie dan HSP’s, iets waar ik nogal last van heb 🙂

  2. Het proces op zich blijft in grote lijnen hetzelfde; of het nu gaat om voeding, carrière, beweging, HSP,…het gaat allemaal om naar een doel toe werken, motivatie, valkuilen,…Hooggevoeligheid interesseert mij als ervaringsdeskundige gewoon het meest op dit moment 🙂

 2. Ik zat hier tegen het einde van dat filmpje zelf al met een glimlach op mijn gezicht, gewoon omdat je zo ongelooflijk enthousiast bent over je nieuwe ruimte!
  Die vind ik trouwens ook helemaal niet kaal hoor. (Te) druk moet zo’n ruimte toch niet zijn he.

 3. Misschien iets om op te schrijven? Als je bvb samen een planning wil opmaken, of wil brainstormen? Een stukje van de muur bvb in black board verf, een vlak? Of een mooi bord omhoog hangen, zo een flip chart vind ik altijd zo iets afgrijselijks lelijk..

  1. Ah dat is nog een heel goed ideetje!! Aan de kant van mijn bureau heb ik zo’n piepschuim bord maar dat is voor dingen voor mezelf. Aan de ‘praktijkruimte’-kant kan ik misschien inderdaad nog zoiets ophangen, thanks!

 4. Amai….heel goed gewerkt….mooie ruimte en aangename plek om te beginnen met coachen. Je enthousiasme werkt aanstekelijk 😉 ….
  je mag toch best trots zijn op jezelf !

 5. Wat leuk voor je.
  Die rooie zou ik gewoon lekker laten liggen hoor als de klant geen bezwaar heeft. Zo kalmerend, een kat strelen die op je schoot ligt te slapen.
  Succes alvast!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.