The Jar Project #6

The Jar Project

Een korte deze week, want veel valt onder het eerste punt:

* Het hele coachinggebeuren.

* Er was ook een sneeuwballengevecht met het neefje en zijn buurjongen, gevolgd door een verdwaalde sneeuwbal in de frigo. De buurjongen kent nog niet goed het verschil tussen koelen en vriezen, vandaar.

* Verse lakens, dat blijft elke week een toppertje.

* Skypen met de bestie aan de andere kant van de wereld.

* Een ‘Will & Grace’-momentje tijdens Time’s up. Elk team waar ik inzat, won altijd keihard dankzij mij.

* Mijn vader die 2 keer op een week langskomt en ook nog eens belt. Nog nooit eerder gebeurd mensen, en wat nog straffer is: overmorgen ga ik stage lopen bij hem wanneer hij een wielrenner masseert.

* Een ‘Grey’s Anatomy’-marathon. Nothing beats een Grey’s Anatomy marathon.

Advertenties

3 gedachten over “The Jar Project #6

  1. ik heb ZO’n bewondering voor jou!!! als ik lees waar jij je allemaal al doorgslaan hebt en hoe … ik wou dat ik maar een deel van je doorzettingsvermogen had … misschien zou het hier dan ook héél anders lopen … wie weet … voorlopig heb ik geen kracht/fut meer om dingen aan te pakken … maar ooit wel …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.