The Jar Project #9

The Jar Project

De tweede maand van het jaar is alweer om, en het was ook weer een goeike. Ik sloot de laatste week ervan af met:

+ Een afwasmachine die terug werkt. Ze had een tijd geleden de geest gegeven, en ik was te gierig om ze te laten maken. We schakelden dus terug over op zelf afwassen, tot het lief het op een avond alleen moest doen. Hij was er, zoals te voorspellen was, te lui voor, dus heeft hij van miserie de machine per ongeluk gerepareerd.

+ Voor het eerst dit jaar in de tuin werken. Er werd gesnoeid en al gezaaid en geplant. En daarna ging ik met bevroren oren en een ‘lekneus’ naar binnen om soep te slurpen.

+ Goed nieuws van de belastingen. Nuff said.

+ Toffe ouders én schoonouders. Ik hoor overal rond mij horrorverhalen over hoe volwassen vrouwen nooit goed kunnen doen voor hun eigen moeder, of over hoeveel schade schoonouders kunnen berokkenen binnen een relatie door hun giftige houding. Ik ben ondertussen aan mijn derde paar – onofficiële – schoonouders toe en ik heb nog nooit de minste problemen gehad met één van hen, thank god.

+ Een avondje bij vrienden die me weer een nieuw spel leerden kennen en voor ons kookten. Gewone Vlaamse boerenkost, met de potten en pannen op tafel en iedereen die voor zichzelf opschept, exact zoals ik het het liefste heb.

+ Ontdekken dat de tickets die we een tijd geleden bestelden voor Najib Amhali voor nu woensdag blijken te zijn.

+ Melk in plastic flessen. Als er een mooie man in de winkel vriendelijk goeiendag knikt en ge als reactie 2 flessen melk laat vallen, ben ge ongelooflijk dankbaar dat het geen glazen flessen waren, neem dat van mij aan.

Advertenties

11 gedachten over “The Jar Project #9

  1. Kan je vriend eens toevallig hier de afwasmachine komen herstellen? De mijne doet het nog steeds niet en zal het zonder twijfel nooit meer doen. Veel leuke dingen precies!! Goed. En goed dat er plastieken of kartonnen melkflessen zijn 🙂

  2. mmm….lekkere gewone Vlaamse boerenkost 🙂
    iets laten vallen als er een mooie vrouw vriendelijk naar mij kijkt….het zou mij ook kunnen gebeuren….of bij het volgende winkelrek met een winkelkarretje tegen haar hielen rijden zoals onlangs….man, man….excuses geven maar eigenlijk niet weten waar kruipen 🙂

  3. Waw voor het “per ongeluk” herstellen van de afwasmachine! No way dat ik daar aan zou durven beginnen 🙂
    Alhoewel, dat dacht ik een paar maand geleden ook van het stofvrij maken van mijn laptop en ondertussen is die – met veel schrik weliswaar – toch ook proper geraakt. Nu die van mijn broer (ah ja, want ik kan dat he nu, laptops kuisen, hum hum): nog véél meer schrik, want nu is het niet meer de mijne die ik mogelijks kapot kan maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.