Pajamas for your ears

sleepphones

Met Kerstmis kreeg ik een cadeau van het lief waar ik al veel plezier van heb gehad: SleepPhones. Dat is een hoofdtelefoon die ingewerkt is in iets wat er uitziet als een fleece haarband. De oortjes zijn plat van vorm, zodat ze tijdens het liggen niet in de weg zitten of kunnen uitvallen. De kabels die bij gewone oortjes of hoofdtelefoons halverwege opgesplitst worden in twee, komen bij de SleepPhones achteraan als één – vrij lange – kabel uit de band, zodat dat geknoei ook van de baan is.

Het is mijn favoriete maatje voor wanneer ik ’s avonds in bed nog naar een meditatie of ASMR-video op mijn smartphone wil luisteren. Ik dacht op voorhand dat het me wat te warm zou worden met zo’n fleece aan mijn hoofd, maar dat valt verbazend goed mee. Moest de band toch aan een wasbeurt toe zijn, kan de hoofdtelefoon eruit gehaald worden.

Slapen met een smartphone op het nachtkastje schijnt niet erg gezond te zijn, maar als iemand die jarenlang elke nacht uren wakker lag kan ik zeggen dat slapeloosheid al even nefast is voor de gezondheid. Mijn oren krijgen dus elke avond hun eigen pyjama en ik slaap sneller in.

En wat misschien nog het beste is: dankzij mijn SleepPhones hoor ik het gesnurk van het lief niet meer zo hard als vroeger. Als hij mij nu nog iets cadeau doet waardoor ik zijn rommel niet meer zie liggen, ben ik helemaal content.

Advertenties

18 gedachten over “Pajamas for your ears

  1. Dat moet ik gewoon hebben. Waar zou ik daar kunnen aan geraken? Want nu mediteer ik met mijn koptelefoon op, maar dan moet ik weer uit bed om dat ding af te zetten, en tegen dat ik weer in bed lig zijn de effecten van de meditatie verdwenen….

    1. In winkels heb ik het nog niet zien liggen, maar via Amazon zou het moeten lukken. Vanuit Duitsland laten komen schijnt de goedkoopste optie te zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.