The Jar Project #14

The Jar Project

De voorbije week was de snelste van het jaar. Belandden in sneltreinvaart in de jar:

– Ik mocht mee naar een opera. Het is niet echt mijn ding, maar het is eens iets anders dan wat ik doorgaans doe op een doordeweekse dinsdagavond.

– Er waren een paar behoorlijk productieve dagen, waardoor het gevoel van permanent achter de feiten aanhollen wat verminderd werd.

– Ik ging naar een boekvoorstelling. Ik vind dat altijd prachtig om te zien, iemand die hart en ziel in een project stak en het dan eindelijk op de wereld kan loslaten.

– Er stond een hele mooie volle maan, groot en oranje afstekend tegen de donkere nacht. Ik kan daar naar blijven kijken, naar volle manen en regenbogen.

– De grote Nikon van mijn moeder slingerde nog rond in huis, dus ik heb voor het eerst een foto waaruit af te leiden valt dat het een volle maan was die ik fotografeerde in plaats van een vaag lichtgevend puntje tegen een hele hoop zwart.

– In plaats van vrijdagmiddag na het werk in het asiel weer terug achter mijn bureau te kruipen, nam ik mijn moeder mee naar Ikea zodat ze de verlichting kon kopen die ze al lang wou. Het was aangenaam rustig in de winkel, en ik werd na een week lopen en stressen ook rustig van naar zetels en tafels kijken.

– Ik ging de BFF, die het vaak zonder haar hardwerkende man moet stellen, een avond gezelschap houden. We hingen in pyjama (zij) en joggingbroek (ik) in de zetel, bekeken de foto’s van onze vakanties op Ibiza nog eens en zochten onze ex-lieven en vakantielieven waarmee we geen contact meer hebben op op internet. De ene had te veel naamgenoten om eraan te beginnen, de andere was een veel te brave huisvader geworden, van één vonden we alleen vage videobeelden terug, er was er één compleet onvindbaar en van een paar kunnen we ons met de beste wil van de wereld de achternaam niet meer herinneren. Maar we hebben wel goed gelachen, dat wel.

Advertenties

4 gedachten over “The Jar Project #14

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.