The Jar Project #16

The Jar Project

Het was een zonnige week, en daar kunnen we alleen maar blij om zijn want die weken verhogen altijd de kans op last minute activiteiten die in mijn jar kunnen:

– Zelfs in financieel minder makkelijke tijden blijk ik nog altijd genoeg te hebben om iets te kunnen geven aan zij die helemaal niks hebben.

lammetje

– Er waren, buiten het feit dat het sowieso aangenamer werken is bij mooi weer, veel blije momenten in het asiel. Er was de vrouw die tranen van geluk weende toen ze haar hondje terugzag, het eerste lammetje werd geboren en mijn dikke vriend die ik als kitten heb weten binnenkomen, heeft na een jaar opgroeien in het asiel eindelijk een baasje gevonden.

– Ik zag eindelijk de kans om eens 5 uur aan één stuk door te blokken, en wel onder een stralende zon op mijn terras.

galgo

– We hadden voor de tweede week op rij een leuke avond met mijn schoonbroer. Na een wandeling met zijn honden werd ik in de zetel gedropt met chips en de afstandsbediening terwijl er voor mij gekookt werd. Ik ga daar nog komen, denk ik.

– Er was een heel open en eerlijk gesprek met één van de besties. Ook al waren de onderwerpen niet van de vrolijkste, het blijft fijn om mensen haarfijn te kunnen aanvoelen en dingen te bespreken die voor de rest van de wereld angstvallig verborgen blijven.

– Ik dwong tijd af voor de dingen waarvan ik weet dat ze goed zijn voor mij zonder zoals vroeger machteloos te wachten tot er tijd is. Mijn moeilijke studies aan de ‘university of life’ van de afgelopen jaren beginnen zijn vruchten af te werpen.

gin

– Ik zat in verschillende tuinen, met verschillende mensen.

– Er was halverwege de week niemand in huis met zin om te koken, maar wel iemand in huis met zin om te trakteren. We ontdekten op die manier een lekker eetplekje dicht bij huis, met uitbaters die ik nog kende van toen ze in het centrum van Leuven een restaurant hadden.

Advertenties

10 gedachten over “The Jar Project #16

  1. Nu ben ik wel benieuwd naar dat restaurantje. Ik weet enkel Den (vroegere) Arrivee daar zijn en dat is naar ’t schijnt wel goed (we overwegen er dinertje te doen voor het jubileum van mijn grootouders).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.