Vlog: Ride wit me

Donderdag dacht ik jullie mee te nemen naar een zonovergoten Brussel, maar ik spendeerde meer tijd in de auto dan in de steegjes van de hoofdstad. Ik kletste van daaruit dan maar de oren van jullie hoofd, want een mens moet toch iets in de file. Sit back & come ride wit me!

[Wie herinnert zich trouwens nog deze gangsta zomerhit uit lang vervlogen tijden, waarop de fout gespelde titel gebaseerd is? Hey, must be the money!]

Advertenties

29 gedachten over “Vlog: Ride wit me

 1. Oh meis toch, ik moest echt even lachen. De hele dag met mijne kop in de auto…. Ik vond het een heerlijk blogje om te kijken, al was het voor jou een iets minder heerlijke dag. Gekkigheid zo lang in de auto!

 2. En als je nu eens niet meer moet zoeken om iemand rond gezondheid te begeleiden? Ik wil je mijn laatste bloedresultaten bezorgen, ik denk dat je direct een kandidaat hebt (en nee, daar ben ik niet fier op)

   1. Als je op je 38ste te horen krijgt dat je niet direct een hartaanval zal krijgen, maar dat dat wel binnen 10 jaar zou kunnen, dat is toch wel hard. Ik ben om een tweede opinie gegaan, en die gaf wel aan dat deze dokter overdreef. Maar mijn bloedwaarden waren niet echt goed, wat hoog moest zijn, was laag, en omgekeerd. Het was een heel uitgebreid bloedonderzoek, tegen voedselallergieën, maar die had ik uiteindelijk niet.

   2. Dat klinkt inderdaad heftig! Heb je supplementen voorgeschreven gekregen, en het advies gekregen waar je nood aan had? Als je erover wil mailen, staat mijn deur altijd open he! x

   3. Ja hoor, vooral ijzer, omega 3 en 6, een hele lijst goede en slechte etenswaren… Benieuwd wat het wordt de volgende keer…

 3. Hier ook druk weekend gehad en nu maar bijgelezen….alé ja bij gekeken en geluisterd :-)……Ja wadde was precies wel ontzettend drukke dag ….. maar toch boeiende vlog hoor….

 4. Moet het iemand met specifieke gezondheidsproblemen zijn? Misschien kan je hier een oproep doen, ik vermoed dat er wel heel wat mensen zouden reageren.

  1. Dat zou inderdaad makkelijk zijn, maar ik hou dat liefst gescheiden. Als coach wil ik gewoon coach zijn, en niet ook dat meisje dat schrijft hoe ze leeft/leefde met een angststoornis.

 5. Als je naar Brussel (centrum) moet, altijd met de trein gaan, je maakt het jezelf anders enkel maar onnodig moeilijk.

  Was héél leuk om naar het filmpje te kijken.

 6. Hihi keileuk filmpje! Het enige wat ik kon denken was my goooodddd wie neemt er de auto naar Brussel, ik denk dat het daar altijd file/wegenwerken is. Maar zo’n coole zonnebril!

  1. Ik ben altijd met de auto naar Brussel gegaan vroeger, ik ben zo geen fan van openbaar vervoer. Al word ik daar toch wat milder in de laatste tijd 🙂

   1. Zonder auto of rijbewijs, maar met een eigen carport aan het huis houd ik juist van het OV. Om het kwartier bijna 24/7 kan ik overal naar toe.
    Alleen de terugreis vraagt meer organiseren.

    Vriendelijke groet,

   2. Bij ons is het OV net iets minder goed geregeld; het dichtst bijzijnde station is al 20 minuten stappen of alsnog de auto van stal halen om die afstand te overbruggen. Zo wordt het al minder motiverend om er gebruik van te maken 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.