The Jar Project #18

The Jar Project

Een jaar geleden had ik niet durven dromen dat het nu zo makkelijk zou zijn om dingen te vinden waar ik dankbaar voor ben. Vlogen deze week met veel overtuiging in the hapiness jar:

* In het asiel begon een studente die het werk ziet en ook direct aanpakt. De volgende 2 maanden worden een echte verademing.

* Ik had een heel bijzonder moment met een klant, die ik voor mijn ogen zag én voelde tot een besef komen dat erg diep ging, gewoon door haar de juiste vragen te stellen. Als dat is wat coachen is, dan zie ik mezelf dat nog lang doen.

* Ik was er klaar voor om mezelf genezen te verklaren en stapte prompt naar de instanties die dat officieel op papier kunnen zetten.

Polaroid.JPG

* Omdat het lief fier was op mijn ‘genezing’, kreeg ik iets cadeau wat al een paar jaar op mijn wishlist stond: een Polaroidcamera.

* Ik begon mijn zaterdag met het beantwoorden van mails van klanten. #likeaboss

* Met Kerstmis kreeg ik van mijn schoonouders een abonnement op een tijdschrift, waar als welkomstcadeau ook een agenda bij hoorde. De agenda kwam 4 maanden te laat, maar deze week stond er onverwacht toch een meneer met een pakje aan de deur. Agenda’s krijgen wanneer ge het het minst verwacht, is het beste.

* Ik scoorde tijdens een sollicitatiegesprek al direct een afspraak voor de tweede ronde.

* Dat ik tegenwoordig altijd een uur voor mijn wekker al wakker ben, is lichtjes vermoeiend, maar daardoor kon ik vrijdagochtend voor ik naar het asiel vertrok nog eens een uurtje Skypen met de bestie aan de andere kant van de wereld. Geweldige manier om de dag te starten, zo ergens tussen 6 en 7.

maki.JPG

* Ik vergaapte mij aan de 3 weken oude maki’s die in Planckendael geboren werden en aan de koala die voor de verandering eens wakker was en van tak naar tak sprong.

* Wij worden opgeleid door mensen die de les op deze manier beginnen, zodat de stress van de dag eruit is en we ons de rest van de avond kunnen focussen.

Advertenties

8 gedachten over “The Jar Project #18

  1. Zou het helpen om de dag ook zo te beginnen?…..om met open geest de dag te kunnen aanvatten…..misschien eens proberen, zal het op mijn ééntje thuis doen want op het werk gaan ze maar raar opkijken en ga ik er niet te veel vinden om zo met mij de dag aan te vatten 🙂 Al is het wel altijd leuker met twee of meer 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.