Work hard play hard

woman studying on laptop

Deze week had ik ingepland als blokweek voor het examen van volgende maandag. Omdat ik eindelijk oud genoeg ben om te leren uit mijn fouten, had ik heel veel speling voorzien in mijn planning, en maar goed ook.

Gisteren kwam namelijk een uitnodiging binnen om morgen op gesprek te gaan voor een administratieve functie die mij op papier alvast bevalt. Deeltijds, maar toch met een redelijke verantwoordelijkheid. In de wereld van gezondheid. Grotendeels van thuis uit werken. Well hello there, droomjob!

Ik ga dus met plezier een versnelling hoger om me tussen het studeren door zo goed mogelijk voor te bereiden op het gesprek en te proberen begrijpen wat het nu juist is dat ze daar doen in dat bedrijf.

Maar ik ben toch blij dat ik vanavond gewoon mijn benen onder tafel mag schuiven bij vrienden. Dat ik met mijn overgekookte hersenen geen woorden meer ga produceren van meer dan twee lettergrepen, moeten ze mij maar vergeven.

source image: The Guardian

Advertenties

17 gedachten over “Work hard play hard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.