The Jar Project #23

The Jar Project

Deze week was duidelijk beter dan vorige week, en wel dankzij:

+ Rock Werchter dat zichtbaar dichterbij komt. De uren waarop ik wil werken werden doorgegeven en de aanvragen voor parking- en slaapplaatsen lopen binnen. De voorlopige stand: er komen vrienden uit Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Luxemburg over de vloer en één van hen brengt haar kat mee voor 4 dagen vakantie.

+ Datzelfde weekend komt er ook een vriendin aan uit het buitenland die voor onbepaalde tijd bij de ex gaat inwonen, dus ik krijg een buurvrouw waarmee ik over dingen kan praten die ik niet tegen iedereen vertel cadeau.

+ Ik heb een systeem gevonden om te studeren dat goed werkt voor mij, waardoor ik veel meer gedaan kreeg dan ik op voorhand had ingeschat en waardoor ik dus veel meer van het mooie weer heb kunnen genieten dan gepland.

+ Ik kreeg de eerste uitnodiging voor een administratieve job. Dankzij mijn ‘systeem’ verliepen de voorbereidingen vlot en kon ik ook rustig naar het gesprek gaan. Ik denk niet dat ik de job heb, maar ik ben wel blij dat er toch iemand mij een kans heeft gegeven in de administratieve wereld.

+ Na een dag hard studeren mocht ik bij vrienden de voeten onder tafel schuiven terwijl zij wat vlees op de barbecue gooiden. Er was een streepje zon, er was een tuin, er was lekker eten en veel genieten.

+ Het eerste nestje moederloze kittens van het seizoen is aangekomen in het asiel. Niet fijn voor die kleine bolletjes, maar na een winter alleen maar volwassen katten te hebben verzorgd die vaak vals zijn en letterlijk niet zonder handschoenen aan te pakken, is het een verademing om eens niet mijn arm te riskeren als ik hem in een kooi steek.

+ Ik ging nog eens wat energie en zuurstof opdoen in ’t Stad. We wandelden zomaar wat langs onze favoriete straten, ik kocht met een waardebon die ik nog had een luchtige jumpsuit en een maxi dress, we aten een pizza op een terras, genoten op het dakterras van een vriendin van de laatste warme uren van de dag en vierden mee de verjaardag van een café.

Advertenties

11 gedachten over “The Jar Project #23

  1. Dat “systeem” kan je dat eens uitleggen mss heeft de zoon er ook wat aan want wat ik ook zeg, probeer, geen resultaat 🙂

    1. Ik had nog een bon van H&M en kocht een basic zwarte jumpsuit en een al even basic groene maxi dress. Absoluut niks spectaculair, maar ik hoop dat het wat luchtiger is dan wat ik nu heb liggen voor de zomer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.