#100realdays

realdays

Aan #100happydays deed ik niet mee, want ik post hier al jaren verschillende varianten van dankbaarheidslijstjes en blessingscountings en the like.

Toen #100realdays op de proppen kwam, waarbij het leven zoals het is zonder pittoresk in scène gezette taferelen getoond wordt, begon het dan weer wel te kriebelen. Ik werkte maandag nog eerst een examen weg en dinsdag begon ik aan mijn 100 dagen op Instagram.

Mijn leven zoals het deze week was, zonder al te veel filters, tenzij om donkere foto’s wat lichter te maken:

IMG_6345

The eighties called, ze willen hun witte voegen terug. En ik wil mijn zwarte voegen terug, maar ik krijg de kalk er niet af.

IMG_6348

Twee verrassingen gevolgd door een serieuze partypooper in de brievenbus.

IMG_6356

Mijn zicht wanneer het buiten zomer is en ik boven in mijn home office (hashtag 100eufemismedays) onbetaald werk zit te verrichten voor anderen.

IMG_6362

Zolang mijn ingebeelde tuinman niet opdaagt, loop ik zelf te hijgen en te puffen achter de grasmaaier.

De bananenschil die al meer dan een maand in mijn auto ligt te krimpen, maakt misschien volgende week haar opwachting.

Welke realiteit haalt bij jullie Instagram doorgaans niet wegens niet opgepoetst genoeg?

Advertenties

8 gedachten over “#100realdays

 1. Hoewel ik dat zwart ERG mooi vind, koos ik omwille van kalkredenen voor een geheel witte douche .. En ik hoop dat iedereen ondertussen wel door heeft dat facebook zoiets is als de porseleinkast van de grootmoeder: daarin staat het mooiste servies te blinken. Maar dag in dag uit wordt er gedronken uit niet-bijpassend servies met een paar scheurtjes in en stukjes uit. En dat alles samen, maakt het echte leven… Dus naast de real stuff, hoop ik ook je blessings te blijven lezen: beide zijn de moeite waard.

 2. Instagrammen doe ik niet, en op facebook komen weinig porseleinkastdingetjes (om margeauxendenegelen haar woord te gebruiken) terecht. hey, wacht even, ik heb denk ik wel een instagramaccount, dacht ik.

 3. ik vind het een geweldig initiatief! het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn, en iedereen weet dat wel, maar wil op internet toch weer zo perfect mogelijk naar voren komen.
  Ik ben zelf ook aan het overwegen om mee te doen met de #100realdays

 4. Ik bekeek dit postje vanmorgen (zonder bril) op mijn smartphone en dacht bij de laatste foto : ” wat gaat Nina met een Bob de Bouwerhelm doen”
  Het gras afrijden dus …
  Het leven zonder filters is ook de moeite waard, we moeten het alleen maar willen zien !

 5. Toen ik gisteren een foto wilde maken van de barst in de voorruit van de auto dacht ik, crap zou ik de ruit niet beter eerst poetsen voor ik ze op de foto zwier, hoe vuil is die wel niet! maar toen dacht ik: mèh, who cares, het leven zoals het is! Ne vuile auto 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.