The Jar Project #24

The Jar Project

En toen was het ineens al maandag zeg. De hoogtepunten van de voorbije week:

– Een rustige zondag. Beetje rondhangen op het terras, iets lezen, een spelletje spelen.

– Ik las ergens dat Scala naar de Beleuvenissen komt. Ik vind het ferm wat die doen, dus de eerste zomeruitstap staat in de agenda en ik kijk nu al uit naar de zwoele zomeravonden in de stad.

– Het lastigste examen is achter de rug. Ik heb een hekel aan schriftelijke examens; halverwege ben ik het altijd al beu en wil ik vertrekken, maar dan heb ik meestal nog minstens een uur schrijven voor de boeg. Buiten een korte reflectie die ik na het mondelinge examen van vanavond moet schrijven, heb ik dat ook weer gehad.

– Ik babbelde 2 uur weg op Skype met de bestie aan de andere kant van de wereld.

– Er zat een kaart in de brievenbus van iemand die ik eigenlijk niet echt ken maar die toch de moeite had gedaan om mij iets te sturen. Zomaar, in het midden van het jaar. Dat soort verrassingen doen mij altijd eens luid ‘wwhhiii!!!’ roepen en door de living springen. Ja echt, ik doe dat op zo’n momenten.

– Ik kreeg sterk het gevoel dat ik Sven na maanden nog eens een sms moest sturen, maar ik kon niet verzinnen wat ik moest zeggen. Binnen het kwartier kreeg ik van hem een sms om te vragen hoe het nu met mij ging. Ik ben het gewend dat het met hem altijd zo gaat, maar het blijft toch creepy.

– Ik ontwierp mijn eigen Bullet journal met de Moleskine die ik kreeg op de Knack Weekend Awards. Ik knipte, plakte & plande en zag mijn productiviteit de hoogte in gaan dankzij mijn nieuwe maatje dat alles van afspraken over taken tot openingsuren voor mij bijhoudt op één plaats.

– Het weekend zat boordevol bezoek van en aan familie en vrienden.

– Vanochtend stond ik op en besefte ik: er gaat donderdagavond laat een grote last van mijn schouders vallen na het laatste examen. Deze week kan niet snel genoeg gaan!

Advertenties

8 gedachten over “The Jar Project #24

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.