Dreaming of…

dreamingof

Op een blog schrijft ge alleen maar wat ge daar wilt schrijven en ik kies er bewust voor om het zo positief mogelijk te houden. Als ik op de eerste helft van dit jaar terugkijk, heb ik hier een grotere verzameling supermomenten verzameld dan ik op voorhand had durven dromen.

Dat neemt echter niet weg dat 2015 achter de schermen ook al veel moeilijke periodes kende, zowel voor de wederhelft als voor mij. Geen levensbedreigende dingen, maar toch lastig genoeg om te kunnen stellen dat we, elk op onze eigen manier, een beetje op ons tandvlees zitten.

De man des huizes besliste dat het genoeg was geweest en dat het tijd is om onze batterijen eens op te laden. Als in: op vakantie gaan.

Met twee, want dat is geleden van toen we vijf jaar geleden als friends with benefits landden op een Italiaans eiland en er een week later als koppel weer vertrokken.

Op één plaats, want dat is al even lang geleden. De roadtrips die we sindsdien deden in het gezelschap van vrienden waren geweldig, maar elke dag opnieuw de koffers in de auto gooien en een paar uur onderweg zijn naar de volgende halte lijkt ons nu te veel moeite.

Last minute, want ik wil hem niet twee jaar aan het terugbetalen zijn voor die ene week die ik er tussenuit wou toen ik het zelf niet in een keer kon betalen.

We kunnen nog niet meteen weg, want we hebben nog een reeks zaken af te handelen. Maar ergens deze zomer, als we allebei de agenda eens een week leeg krijgen, gaan we geen seconde twijfelen, beslisten we.

En in tussentijd droom ik al weg bij de promoties die er nu voorhanden zijn op Griekse eilanden en Italiaanse stranden. En bereid ik mij er al mentaal op voor dat ik, ook weer voor het eerst in die vijf jaar, opnieuw op een vliegtuig zal stappen. Ik haalde nog net niet mijn koffer boven om er alvast een paar kilo Valium in te gooien.

Advertenties

28 gedachten over “Dreaming of…

 1. Vanop mijn bureaustoel bedenk ik dat dat goed is… en dat die positieve aanpak werkt. Ik kom hier graag bijlezen. Geniet van die vakantie, a well deserved one !

 2. Groot gelijk en jullie hebben het dubbel en dik verdient…..
  Samen met zijn 2 genieten van elk moment…..
  Ik ben ondertussen terug, foto’s heb je nog te goed, moet nog een beetje selecteren :-)….en een blogpostje met mijn verhaal schrijf ik er ook nog over….beloofd is beloofd πŸ™‚

 3. Het is herkenbaar en gelukkig kan ik aftellen naar 6 juli en wij vertrekken op citytrip naar Berlijn :-). Ik hoop dat jullie snel kunnen vertrekken naar een fantastische rust vakantie, damn dat ga ik dit jaar missen πŸ™‚

 4. Ik ga het liefst met z’n tweetjes op vakantie… een paar keer per jaar zelfs, en dat moet niet ver weg zijn, een weekendje Gent is al genoeg. Ik heb dat wel nodig. Met vrienden op reis gaan is altijd zo’n gedoe, lees ik ben daarvoor te zeer op mijn privacy en mijn eigen reisplanning gesteld :/
  Het gaat jullie enorm veel deugd doen, ben benieuwd wat de bestemming wordt!

  1. Dat zal afhangen van waar ze de grootste promotie geven πŸ™‚ Alleszins iets heel simpel binnen Europa. Een plaats waar ik af en toe op een strand kan liggen en af en toe eens een stadje kan bezoeken. Met vrienden op reis gaan viel me makkelijker dan verwacht, omdat we altijd met genoeg waren om ons af en toe op te splitsen en ik zo toch nog wat rust had hier en daar. Nooit gedacht, toch gebeurd πŸ™‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.