The Jar Project #26

The Jar Project

Het was me bijna gelukt om TJP op dag 4 van Rock Werchter online te krijgen, maar helaas. Met een dag vertraging de dingen die ik wil onthouden over de voorbije week:

– Ik begon mijn week uiterst productief; nog voor het middag was had ik een deel boeken verkocht, een deel boeken achtergelaten bij de kringloopwinkel, iets gaan omruilen, na een uur wachten bij de FOD Financiën mijn belastingen laten invullen en boodschappen gedaan.

– We hadden met onze ‘fab four’ een gezellige avond op café en legden al een eerste ‘summer school’-datum vast. Jawel, tijdens de vakantie gaan wij op onszelf verder waar de lessen stopten.

– Ik heb de leukste kitten ooit in (tijdelijk) in huis. Zelden zo’n klein hummeltje gezien dat al zo sociaal en dapper is op zo’n jonge leeftijd.

– De eerste festivalganger ging normaal op woensdagavond al aankomen maar besloot toch pas om donderdagochtend af te zakken naar het platteland, waardoor ik woensdagavond toch nog wat onder mijn steen kon kruipen voor de gekte hier losbarstte.

– Ik had de beste logées ooit. Volgens mij is mijn huis nu properder dan voor ze hier aangewaaid kwamen, en ze hadden allemaal genoeg eten bij om hier nog een week langer te overleven als het nodig was.

– De laatste 2 vertrokken 10 minuten voor ik een online coaching had vanmiddag. Niet alleen proper maar ook nog een perfecte timing, die jeugd van tegenwoordig.

– En uiteraard was #rw15 weer even fantastisch als alle andere jaren. Met als bonus dat het weer voor het eerst perfect was. Vanaf nu elk jaar het laatste weekend van juni alstublieft, Schuer.

Advertenties

2 gedachten over “The Jar Project #26

    1. Nee, hier komt er echt geen meer bij hoor. Hij is officieel nog van het asiel, dus ik kan ook niet zomaar zeggen ‘ik breng hem niet meer terug, hij blijft’. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.