Vlog: Ik ging op reis en nam mee…

11698542_10154009265742892_5425804818878248275_n

jullie uiteraard!

We wisten 4 dagen voor vertrek een voordelige last minute te bemachtigen in een all inclusive hotel in Kemer, in het zuiden van Turkije. Het was een bestemming die ik zelf nooit zou gekozen hebben, maar na de aanslagen in Tunesië legden touroperators extra vluchten in naar Turkije voor mensen die hun reis wilden omboeken. Omdat die vliegtuigen niet vol raakten, deden ze een flink stuk van de prijs en hadden we de luxe om in een half leeg vliegtuig te zitten waar we de beste plaatsen konden kiezen.

We deden 2 excursies waarbij we met een kabelbaan naar de top van de hoogste berg in de buurt gingen, tussen watervallen (nu ja…) forel aten, een antieke stad bezochten en met de boot een verzonken stad bezichtigden. We trokken ook een dag uit om op eigen houtje Antalya te bezoeken en voor de rest deden we waarvoor we gekomen waren: ons laten bedienen en de batterijen opladen aan het zwembad en het strand.

Toeristischer dan dat wordt het niet, maar onze missie was meer dan geslaagd en we hebben van elke minuut genoten. En ik laat jullie natuurlijk graag meegenieten, dus hier en daar filmde ik korte stukjes van wat we allemaal zagen. Enjoy!

Advertenties

12 gedachten over “Vlog: Ik ging op reis en nam mee…

  1. Leuk weer om met je mee te mogen kijken. Ik ben ooit in Turkije geweest toen ik een jaar of 14 was en toen zijn wij inderdaad ergens wezen eten waar je met je voeten in het water kon zitten. Ik moet zeggen dat ik dat bij jullie, op die plateautjes, er ook wel heel erg mooi uit vond zien. Fijn te horen dat je zo enthousiast bent! 🙂

  2. Awel Nina…je straalt…groot gelijk dat je al aan het uitkijken bent naar een volgende vakantie.
    Dank je wel voor ons mee te nemen naar Kemer….
    Heerlijk zo een vakantiegevoel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.