Wishin’ and hopin’

present

Over exact een maand ben ik jarig, dus het werd hoog tijd om mijn wishlist op Pinterest bij te werken. De dingen die ik met plezier in ontvangst neem op de dag dat ik hier al 36 jaar zal rondlopen:

books

Een boekenbon blijft een klassieker voor mij. Geef mij een boek en ik ben uw nieuwe beste vriend. Of beter nog: laat er mij zelf één uitkiezen. Mijn Goodreads zit vol met boeken die ik nog wil lezen, maar er gaat niks boven zelf naar de winkel gaan, daar 37 exemplaren vastnemen, een uur twijfelen en er dan toch dat Ene Boek uit te kiezen.

planners

Idem voor journals, planners and the like. Het plezier van het kiezen is even groot als het uiteindelijke bezitten.

perfume

Datgene wat ik het meeste mis, en ook echt hard mis van alle dingen die ik beter niet koop nu ik werkloos ben, is iets wat ik op voorhand nooit zou verwacht hebben: parfum.

Ik heb nog een paar flesjes staan die ik elk nog een drietal keer zal kunnen gebruiken, maar ik wil aan die laatste restjes niet raken want daarna is het echt over. De dag dat ik weet dat ik weer elke ochtend na mijn douche zorgeloos parfum zal kunnen spuiten, wordt één van de topdagen van het jaar, dat weet ik nu al.

namaste

Ik zou niet weten wanneer ik deze tote bag zou gebruiken dus het is zeker niet iets wat ik MOET hebben, maar ik vind hem wel hilarisch. En het vat mij ook wel zo’n beetje samen in 2 woorden.

clean

Nog zo eentje waar ik niet zo naar smacht als naar parfum, maar die wel grappig en treffend is: een T-shirt dat mijn bijna dagelijkse cleaning frenzy perfect weergeeft.

Daar, ik heb mijn deel van het werk gedaan. Nu is het aan mijn peoples om hun deel te doen. Veel makkelijker dan dit kan ik het hen niet maken, right?

source images: favim.com, Pinterest

Advertenties

18 gedachten over “Wishin’ and hopin’

 1. Ik zou ook eens zo een lijstje moeten maken, ik ben nl volgende week maandag jarig. Helaas (hoewel, ik heb er geen last van) ben ik dan wel 10 jaar ouder dan jou.

 2. Ik hoop dat al je wensen mogen werkelijkheid worden en vooral dan het parfum, ik zou dat ook moeilijk kunnen missen,…..bizar hé!

  1. Toch wel ja, ik zou gedacht hebben dat ik nieuwe kleren harder zou missen, maar dan blijkt het parfum te zijn 🙂 Zal wel iets te maken hebben met (hoog)gevoeligheid, want ik heb sowieso wel iets met (en soms tegen :)) geuren in het algemeen.

   1. En gebruik jij dan ook maar 1 geur zoals ik??? Elke dag een andere ik kan het niet :-), ik gebruik meestal jaren dezelfde geur, nu is het weeral een tijdje Noir van Chanel. Ik ben benieuwd naar jouw favo geur!

   2. Ik heb meestal 1 ‘hoofdgeur’ die ik het vaakst gebruik, maar op sommige dagen past die niet bij mijn humeur dus ik heb/had altijd nog 2 andere opties staan. Het is jaren geleden dat ik nog een parfum vond waar ik echt zot van was, maar degene die het dichtst in de buurt komt nu is Very Irresistible van Givenchy. Al mijn grote favorieten worden niet meer verkocht 😦

 3. Een goed idee om zo een lijstje te maken…meestal kan ik ook altijd wel wat hints gebruiken 🙂
  Ben er zeker van dat je gaat krijgen wat je wil en nog zoveel meer… 😉

 4. Ik doe dat ook. Ik heb een boekje waar ik altijd iets inschrijf als ik denk: Dat wil nog wel eens. Als men dan vraagt wat wil je?

  Geen zoekverkeer, het ligt kant en klaar.

  Die tas is zalig.

 5. Met één boek de winkel buitenstappen, dat kan ik niet hé. Liefst met een hele stapel tegelijk 🙂 🙂
  Mijn lijstje (ik verjaar volgende maand) is ook al klaar maar een stuk minder leuk uitgewerkt! 🙂 en parfum en boeken staan er ook op…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.