Pest

frustration

Ik heb de pest in, de laatste tijd.

Bij elk sollicitatie krijg ik het te horen. Dat het een heel positief gesprek was. Dat ze wel houden van mijn mentaliteit. Dat ze het als een groot pluspunt zien dat ik zo enthousiast/leergierig/stipt/spontaan ben.

Maar dat ik niet genoeg ervaring heb met de doelgroep/boekhouding/specifieke sector.

En nu heb ik een beetje de pest in, de laatste tijd.

De angst over mijn onzekere toekomst is stilaan weg. Een mens kan niet eeuwig bang blijven, en ik heb geleerd dat wat moet komen, zal komen, op exact het juiste moment. En dat alles wat ge nodig hebt er zal zijn wanneer ge het nodig hebt.

Ik zal dus wel de job vinden die ik nodig heb, op het moment dat ik hem nodig heb.

Maar ik heb effe de pest in, de laatste tijd.

Advertenties

17 gedachten over “Pest

  1. Nevertheless… you rock girl ! You always did, you always will, dus inderdaad, laat die pest maar even razen, het komt wel als het echt moet. Nu is het immers nog zomer 😉

  2. Uiteindelijk valt alles wel op zijn plaats ……maar dat neemt niet weg dat ge het al eens beu kunt worden altijd ongeveer hetzelfde antwoord te horen…..Maar toch ….Keep the spirit….

  3. ik weet wat voor een ellende het is, heb zelf behoorlijk lang gezocht naar een job die paste bij de persoon die ik geworden was. Misschien een kleine tip : je kan een potentiële werkgever ook altijd voorstellen om een tijdje stage te doen. Ok, je werkt dan wel ‘gratis’ (uitkeringen blijven in die periode gewoon doorlopen) maar je kan bewijzen wat je in je mars hebt én als het niks wordt, heb je toch maar mooi ervaring opgedaan die je dan weer kan gebruiken bij een volgende sollicitatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.