Vlog: A day in the life

Het was lang geleden, dus ik vlogde nog eens op een doordeweekse dag. Wat begon als een vakantiedag met een desperate housewife tintje, stond al snel in het teken van mijn nieuwe job.

Thanks for watching!

 

 

Advertenties

9 gedachten over “Vlog: A day in the life

  1. De Replay-schoenen staan hier ook in mijn vestiaire, in een ander kleur weliswaar en niet van mij maar van de dochter. En staan zullen ze, vermits ze aan de steunzolen moet zullen ze nog weinig aan haar voeten zitten vrees ik.
    Benieuwd naar de locatie van de nieuwe winkel, misschien moet je die meedelen, dan kunnen we je met z’n allen van de verveling behoeden 🙂

  2. Ik ben keibenieuwd hoe je het gaat ervaren je nieuwe werk en of je je inderdaad niet zal vervelen,……..en wat de collectie zal zijn :-), nu kan je me ook nog modeadvies geven, top zeg ik!!! Leuke vlog!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.