The Jar Project #34

The Jar Project

De weken draaien stilaan meer en meer rond werk, maar dat belet me niet om ook nog volop vakantie te vieren. De toppertjes:

*Ik had mijn nieuwe collega al aan de lijn en we hadden een toffe babbel. We zullen maar zelden tegelijkertijd aan het werk zijn, maar het is goed om weten dat degene die het werk doet op de dagen dat ik er niet ben, iemand is waarmee ik op het eerste zicht wel op dezelfde golflengte zit.

* Mijn contract kwam toe, ik tekende het en stuurde het weer richting nieuwe werkgever. Ik vat het nog altijd niet dat ik over een dikke week echt weer aan het werk ben, maar door die handtekening te zetten durf ik het toch al iets meer te geloven.

* We wandelden een avond rond op de Brusselse kermis en ik at een gigantische suikerspin. Alle andere zoete crap die ze op kermissen verkopen krijg ik niet binnen, maar oh, zo’n grote roze suikerspin!

* Ik zag de kans om een halve namiddag weg te slapen en ik deed het ook. Misschien is het de spanning van lang werk zoeken die van me afvalt, misschien is het spanning om echt te beginnen werken, ik weet het niet, maar ik ben verschrikkelijk moe de laatste tijd. Dus dan slaap ik maar, zomaar overdag, omdat het nog kan.

* Ik was nog net op tijd terug in het asiel om een doodzieke kitten in mijn armen te nemen voor ze haar laatste adem uitblies. Zoiets is nooit leuk natuurlijk, maar ik ben blij dat ik bij haar was en ze lekker warm in handdoeken in mijn armen lag in plaats van alleen in een kooitje.

* Mijn ouders zijn in Hongarije aangekomen en mijn moeder was zo alert om op te merken dat O.P.I. daar een derde goedkoper is dan hier. Ik gaf haar een paar kleurtjes door die me wel mooi lijken en vertrouw op haar goede smaak om er de mooiste uit te kiezen. Na een paar jaar sukkelen met nagellak die wat mij betreft echt niet kan tippen (nee, zelfs het heel populaire Essie niet) aan O.P.I., ben ik zo hard weer toe aan de real deal.

* Mijn schoonouders kwamen dan weer terug uit Italië met een handtas voor mij. Net op tijd, want mijn vorige exemplaar was het net aan het begeven.

* We zagen, samen met een deel van de Antwerp posse die ik al lang niet meer had gezien, 2 Antwerpse Limburgers bij valavond elkaar eeuwige trouw beloven in een mooi park. Nadien kregen we friet met curryworst als midnight snacks en feestten we tot we onze auto tussen de stilaan aankomende marktkramers moesten zoeken op het dorpsplein. Ik kan me geen ander trouwfeest herinneren waarop ik met plezier tot de ochtend bleef.

* The morning after begon pas rond 3 uur in de namiddag, en bestond vooral uit in de zetel liggen tot het tijd was om naar een barbecue te vertrekken. Als ik op deze manier niet alles uit mijn laatste weken ‘vakantie’ aan het halen ben, weet ik het ook niet meer.

Advertenties

8 gedachten over “The Jar Project #34

  1. Suikerspin, ook mijn favoriet!! En O.P.I nagellak is de beste, hoewel ik tegenwoordig mijn nagels niet veel meer lak, zelfs teennagels niet,…vind het puur natuur precies beter, maar mss verandert het in de winter. En een nieuwe handtas, wow, mooi en praktisch?? Iets waar we beide niet in geloven 😉

  2. Wat een leuke dingen allemaal. Behalve de kitten dan. Ons Fientje en Marieke zijn vandaag exact 10 jaar bij ons. Verwende nesten nu, het waren kittens die toen nog niets wisten wat een geweldig leven hen te wachten stond.

  3. Zo leuk om dat goed nieuws hier allemaal te lezen! Ik vind suikerspin lekker, maar meestal maar voor een paar happen, dan ben ik het alweer beu, net als dat ander kermiseten smoutebollen. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.