The Jar Project #35

The Jar Project

De laatste week ‘vakantie’ en mijn 35ste levensjaar zitten erop. De laatste dingen die ik van die 2 periodes onthou:

+ Mijn doel voor deze week was een beetje het evenwicht te bewaren, en dat lukte wonderwel. Ik werkte nog een paar afspraken af, bracht wat administratie voor de nieuwe job in orde en zorgde er tussen de bedrijven voor dat ik genoeg tijd maakte om te ontspannen.

+ Ik kwam al eens voorbij mijn nieuwe werkplek, waar een paar mannen nog net een paar laatste details in orde aan het brengen waren. Het is echt wel heel klein, maar het ziet er goed uit!

+ Ik mocht een nieuw parfum gaan kiezen voor mijn verjaardag. Liefst van al had ik nog eens Envy van Gucci gehad, maar zoals al mijn favoriete parfums werd ook deze jaren geleden al uit productie gehaald. Gelukkig zijn er nog zo van die verkoopsters die hun vak nog echt kennen, en me na 2 pogingen al een geurtje wisten aan te reiken dat ik wel wou.

+ Als extraatje mocht ik nog een boek uitkiezen ook, en ik ging voor de bestseller van Marie Kondo. Nu ik dankzij haar de dingen anders kan bekijken, ben ik er klaar voor om dingen die in mijn hoofd al jaren even veel plaats innemen als in mijn kasten, te laten gaan. Ik weet al wat mijn herfstproject 2015 gaat worden.

+ Geen verjaardag zonder pizza, en ik had het geluk om er op een terras van te kunnen genieten. Toen we de familie die het restaurant uitbaat onderling in het Italiaans hoorden praten, beseften we weer dat dat de mooiste taal ter wereld is en beslisten we min of meer om dit semester Italiaanse les te gaan volgen. Ik denk dat ik al weet wie ervoor gaat zorgen dat ons huiswerk elke week op tijd af is.

+ De jaarlijkse barbecue van de groep waarmee het lief ooit 3 weken door Afrika trok, deed mijn zaterdagmiddag en-avond voorbij vliegen, waardoor ik mijn ongeduld een dag kon vergeten.

+ Vandaag hield ik de agenda met opzet helemaal leeg. Ik las mijn nieuwe boek uit op mijn terras, deed een middagdutje en hing zomaar wat rond. De perfecte afsluiter voor ik weer terug in het werkende levende stap, al hoop ik dat ik nooit meer door omstandigheden gedwongen word om zo lang vakantie te ‘vieren’. Veel vrije tijd hebben is een luxe, maar mogen en kunnen gaan werken is dat zeker ook, en ik hoop dat ik er vanaf morgen héél lang van ga mogen genieten!

Advertenties

13 gedachten over “The Jar Project #35

  1. whootwhoot! Met een glimlach kijk ik terug op deze post: er staan zoveel mooie dingen in. Over hoe je leerde meer jezelf te zijn en te durven kiezen voor wat je nodighebt. En hoe zo ook die dingen naar je toe komen die je verdient. Stap voor stap verder op je pad! Het ga je goed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.