The Jar Project #37

The Jar Project

Week 2 van het werkende leven verliep al iets gestructureerder, waardoor er ook na het werk af en toe een minuutje tijd was om te genieten. De highlights:

+ Op mijn vrije dag was ik vroeg in de ochtend al druk aan het werk in de tuin, die er een beetje verwaarloosd bij lag. De rest van de voormiddag was ik bezig met mijn oogst courgettes, tomaten en komkommers te verwerken waardoor mijn diepvries weer aangevuld was en ik de rest van de week ’s avonds wat minder tijd moest besteden aan koken.

+ Elke keer wanneer ik ’s ochtends van en ’s avonds op de bus stap in het station, geniet ik ervan om op te gaan in de massa. Wat voor alle andere pendelaars een vanzelfsprekende routine is, een sleur zelfs, is voor mij een godsgeschenk. Ik ben normaal, denk ik elke keer weer. Ik ben normaal, ik ben gewoon zomaar iemand die naar zijn werk gaat, zoals iedereen dat doet. Normaal wordt zwaar ondergewaardeerd, soms.

+ In 2010 zag ik vanop het dak van een luchthavengebouw de eerste A380 op Zaventem landen. De held die mij destijds op dat dak kreeg, liet me deze week weten dat dat indrukwekkende toestel vrijdag nog eens langskomt. En laat ik nu net dan een vrije dag hebben.

+ Op de vierde dag na de opening kregen we al een mail van de grote baas om ons proficiat te wensen met onze omzet. Ik droom in stilte al van een mooie commissie.

+ Als er een ding is dat ik nooit beu word, is het wel ’s avonds in bed kruipen in een slaapkamer die zalig naar frisse buitenlucht ruikt.

+ Suki heeft ondertussen de opvangkitten in die mate aanvaard dat ze zich helemaal tegen haar mag nestelen om lekker dicht bij elkaar een dutje te doen. Cuteness overload, zoiets.

+ Na een hele week laat thuiskomen van het werk en daarna nog beginnen koken, dacht ik op zaterdagavond foert. Ik koos online een pizza en liet iemand anders hem maken en tot aan mijn voordeur brengen. Leve de vooruitgang die dat nu ook in mijn afgelegen boerendorp mogelijk maakt!

Advertenties

8 gedachten over “The Jar Project #37

  1. Hm, ik had net het omgekeerde als ik in het station één was van de grote mensenmassa. Wat loop ik hier te doen, vroeg ik me vaak af. Maar ik begrijp je ergens wel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.