The Jar Project #41

The Jar Project

Schoon volķ komt altijd te laat, dus met enige vertraging de dingen die vorige week in de jar belandden:

– Het beste was ongetwijfeld mijn eerste loon krijgen. No further comment needed.

– De slimmeriken in het asiel vergaten de kitten, die ik er zondag binnenbracht, op maandag mee te geven met de dierenarts voor de sterilisatie. Ze moet daardoor jammer genoeg nog eens terug, maar het was geweldig om haar dinsdag weer mee naar huis te nemen en te horen hoe ze in haar transportbak begon te spinnen van zodra ik er thuis mee binnenstapte. Nog voor ze kon zien waar ze was, rook ze het blijkbaar al en dat maakte haar hoorbaar gelukkig.

– De vrouw bij wie ik vroeger altijd zo graag naar de zonnebank ging en waarvoor ik bij het hoofdkantoor reclame maakte, wordt vanaf volgende maand onze collega. Het dreamteam waar ik op hoopte komt er dus echt.

– Ik raakte aan de praat met een operazangeres die met zoveel passie over haar job praatte dat ze me helemaal warm heeft gemaakt om naar een voorstelling van haar te gaan kijken. Ik heb op zich niks met opera, maar wie met genoeg passie over iets vertelt krijgt aan mij zo ongeveer alles verkocht.

– Halverwege de week stuurde de ex me een foto van ‘onze’ hond, die heel knus tegen één van de buurkatten genesteld lag. Ik word daar blij van, van hoe die brave sloeber zich altijd flexibel opstelt en overal waar hij komt honden- en kattenvriendjes maakt.

– Als het hoofd te vol is om de slaap te vatten, zijn er tegenwoordig genoeg hulpmiddeltjes om dat te verhelpen. Thank god voor Wunderlist (lijstjes maken voor de volgende dag = een leger hoofd), ASMR-video’s (werkt in 95% van de gevallen voor mij) en deze down to earth meditatie. Leve de vooruitgang die dat tot naast uw kussen brengt, quoi.

– Om mijn vertraging goed te maken, een kattenbonus zoals gezien bij Team Confetti en Gerhilde maakt:

 

IMG_6702.JPG

Kitten in frettenkooi.

IMG_6736

Grote Kater & Kamikazekitten doen wat ze het beste kunnen.

IMG_6634

Kitten & Kleine Kater komen overeen als er glas tussenzit.

IMG_6563.JPG

Kitten mijmert.

Advertenties

6 gedachten over “The Jar Project #41

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.