Liebster schmiebster

question

Ik kreeg van mijnheer Wildcard de Liebster Award en mijn god, wat kan die man moeilijke vragen verzinnen! Maar goed, moeilijk gaat ook, dus here goes:

Met welk dier kan men je vergelijken?

Wow, we beginnen al direct met een vraag waar ik het antwoord niet op weet. Een mier of een bezige bij wegens altijd, euhm, bezig? Op andere momenten een kat natuurlijk, want zo geweldig goed als zij kunnen liggen, kan ik het ook. Evenwicht moet er zijn, nietwaar?

Wat zou je willen realiseren?

Mijn geld verdienen met iets waar ik echt passioneel mee kan bezig zijn. Dat iets ligt waarschijnlijk in de categorie ‘andermans leven beter maken’. Bij voorkeur als zelfstandige, zodat ik zelf kan beslissen waar, wanneer en hoe.

Van welke bloemen hou jij?

Van geen enkele eigenlijk, ik heb echt niks met bloemen. Als het echt moet, liefst iets dat alleen uit groen en wit bestaat, want zo’n kakofonie van geel, oranje en rood bij elkaar is niks voor mij.

Hoe ziet je ideale man/vrouw er uit?

avery

BAM!! #teamavery

Kan je goed koken?

Haha! Nee. Ik krijg dingen warm, maar veel meer is het ook niet. Ik heb er ook een gigantische hekel aan. Koken is voor mij echt een noodzakelijk kwaad en massa’s tijdverlies, dus ik besteed daar zo weinig mogelijk tijd aan.

Wat zou je doen als je een android kon worden?

Ervoor kiezen om het toch niet te worden vermoedelijk, want ik kan er geen voordelen aan vinden.

Waarom ben je je blog begonnen?

Ik ben ermee begonnen op het moment dat ik voor de tweede keer angstremmers begon te nemen, om voor mezelf wat bij te houden hoe snel ik me beter begon te voelen, wat de bijwerkingen waren en na hoeveel tijd ik de medicatie weer kon afbouwen. Al snel kwamen er ook andere soort posts op want die eerste jaren blogde ik dagelijks, en als ik me niet vergis ben ik er volgend jaar al 10 jaar mee bezig.

Hoe denk je over kinderen adopteren?

Ik vermoed dat dat voor velen een godsgeschenk is maar dat het niet te onderschatten is.

Wat is je lievelingskleding merk?

Voor trendgevoelige stuks blijf ik graag naar H&M gaan. Ze zijn altijd mee met de laatste trends en de kwaliteit is net goed genoeg om het uit te zingen tot de hype weer voorbij is. Verder kijk ik vooral naar wat ik mooi vind, niet naar het merk. De ene keer is dat Melting Stockholm, de andere keer Amélie & Amélie, Esprit of Fille à Suivre. Of nog iets helemaal anders.

Kan je goed met geld om?

Behoorlijk goed ja, ik heb van thuis uit de nodige verantwoordelijkheid meegekregen. Ik ga vrij bewust om met waar ik meer of minder geld aan wil geven, en als ik dan eens iets duurs koop, dan geniet ik daar echt jaren later nog van. Aan al de rest ga ik geen 150 euro besteden wanneer ik iets gelijkaardigs vind dat maar 60 euro kost maar waar geen naam op staat. Geld uitgeven dat ik niet heb, zal ik ook nooit doen. Ze hebben dat goed gedaan met hun opvoeding, die oudjes van mij.

Wat zou er bij je thuis moeten veranderen?

Op vlak van inrichting alles. De stoelen die ik 15 jaar geleden met mijn ex kocht, staan rond een tafel die ik samen met mijn vriend kocht. De zetel die in het appartement van mijn vriend tot zijn recht kwam, staat in onze living als een tang op een varken. Mix & match is helemaal hip, maar trop is teveel. Ik droom dus al jaren van meubels die allemaal op mekaar en op mijn huis afgestemd zijn en die de nodige rust brengen om vanuit die basis te spelen met wat kleinere decoratiespullen die ik regelmatig eens afwissel.

Zoals altijd: ik nomineer geen anderen, maar wie zich geroepen voelt om de vragen te beantwoorden: knock yourself out!

Advertenties

7 gedachten over “Liebster schmiebster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.