The Jar Project #47

The Jar Project

Wat een week. De ene vrije dag ging op aan invallen voor een zieke collega op het werk, de andere aan de nieuwe collega helpen met opstarten en nog een halve dag extra opleiding geven. In combinatie met ook op zaterdag werken, was het dus een stevige week, maar gelukkig zijn er altijd wel dingen die alles wat aangenamer maken. Die dingen van de afgelopen 7 dagen:

* Ik genoot maandag zo van mijn avondwandeling dat mijn kwartier uiteindelijk 3 kwartier werd, en eigenlijk was ik nog niet uitgewandeld maar het werd me wat te laat om nog lang rond te dolen op straat.

* Door al de verschuivingen in de planning en lieven en auto’s die niet waren waar ze moesten zijn, zou het wat lastig worden om na de Italiaanse les thuis te raken. Maar net die ene avond zat er iemand in de les die normaal op een andere dag gaat, in mijn buurt woont en mij een lift aanbood. Probleem opgelost.

* Nadat ik de nieuwe collega had opgeleid, kon ik aan een halve vrije dag beginnen. Ik zette me met een boek in een broodjeszaak voor een lunch, ging bij Hema al eens kijken naar de agenda’s voor het nieuwe jaar en ging na een hint van LJ eens by Flying Tiger binnen. Ik had zoveel plezier in op mijn eentje wat door de stad te lopen dat ik niet eens naar huis wou. Ik, die bijna geld zou vragen voor elke keer dat ik mijn voet buiten de deur moet zetten, al is het maar om naar de broodautomaat te gaan.

* Mijn ouders nodigden ons weer uit om bij hen te eten en ik ging daar weer gretig op in.

* Voor het eerst in 2 jaar ging ik nog eens naar de kapper. Niet dat ik dat zo geweldig vind, hence het feit dat het zo lang geleden was, maar ik ben toch weer van mijn kapotte punten af. Voor geen geld, want de kapster waar ik de vorige keer ging werkt nu bij haar thuis in bijberoep aan een interessant prijsje. Zeg nu zelf, 20 euro om weer een jaar of 2 verder te kunnen, daar kunt ge niet voor sukkelen he?

* Na een stomme dag trakteerde ik mezelf op afhaalpizza. Tot mijn groot jolijt vernam ik bij het betalen ook nog eens dat er 30% korting was. Ik deed gouden zaken deze week, jongens.

* Ik sprong nog eens in de zaak van mijn voormalige baas binnen. Dat was ongeveer even lang geleden als mijn vorige kappersbezoek, en het deed deugd om hem nog eens te zien. Bij het opstarten van zijn zaak vroeg hij of ik opnieuw voor hem wou werken, maar ik had toen nog 2 jaar herstel te gaan. Hij wist me nu te vertellen dat hij bezig is met het opstarten van nog een zaak, en als het concept wat in mijn kraam past, zou ik met veel plezier weer met hem samenwerken. Het is nog koffiedik kijken tot volgend jaar, maar het ziet er alleszins naar uit dat ik op het juiste moment weer eens langsging.

Advertenties

Een gedachte over “The Jar Project #47

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.