Goed begonnen is…

holiday
casadivina

Terwijl de wereld zich na de feesten en een goed gemikt weekend vanochtend weer op gang trok, begon ik al aan mijn derde werkdag van het jaar. Iets met solden en in de verkoop werken, weet ge wel.

Maar ik klaag niet; door een wissel in het uurrooster had ik rond Kerstmis onverwacht 5 dagen vrijaf en ze waren, hoewel voor een groot deel al ingevuld door (schoon)familiefeesten, heerlijk.

Van onze bazen kregen we net aan het begin van mijn mini-vakantie elk een doos Merci en de zachtste sjaal uit ons assortiment cadeau en thuis volgden er de dagen nadien natuurlijk ook nog enkele cadeautjes en veel lekker eten.

Tussen het feesten door werd er wat geklust in huis en begon ik aan de makeover van een kast die al een eeuwigheid bij mijn ouders op mij stond te wachten. Een ander klein kastje dat nog van mijn meter is geweest wacht ook op een tweede leven maar zorgt in tussentijd al voor wat extra gezelligheid in de voorheen wat kale gang.

De doorgaans iets drukkere eerste dag van het jaar bestond dit keer uit niet meer dan een hele namiddag slapen en een kwartier bij mijn ouders binnen springen voor ze weer naar het buitenland vertrokken. Net toen ik weer naar huis wou gaan, kwam mijn neefje er aan en zo hoorde ik voor het eerst een nieuwjaarsbrief voorgelezen worden in mijn familie. Last minute familiebijeenkomsten op 1 januari for the win!

En nu ben ik dus weer hard aan het werk, maar ik stelde vandaag het uurrooster van februari al op. Dat ziet er helemaal niet slecht uit, met mijn 60 overuren die ik nog moet recupereren tegen maart.

En jullie? Ook al vakantieplannen, zo op de eerste werkdag van het jaar?

Advertenties

9 gedachten over “Goed begonnen is…

  1. Ja hoor, ik heb ook de mogelijkheid om recup te nemen op mijn werk en meestal doet zo’n snipperdagje geweldig deugd! De eerstvolgende staat al gepland voor eind deze maand :-).

  2. De eerste plannen voor een citytrip zijn gemaakt, al zijn we er nog niet uit waar en wanneer. Maar het idee doet al veel ;).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.