Curiosity almost killed the cat

IMG_7519

Ik ben on a winning streak deze maand, want de tijdelijke bijverdienste was niet het enige wat ik onlangs in de wacht sleepte. Ook bij de wedstrijd van Wildcard, die (meer dan) 100 volgers vierde, viel ik in de prijzen.

Normaal doe ik zelden tot nooit mee aan wedstrijden, maar deze was te leuk om te negeren. In tijden waarin de meeste give-aways gesponsord en dus (niet zo) verdoken reclame zijn, kunnen wedstrijden die op eigen initiatief opgezet worden dubbel en dik op mijn sympathie rekenen. Niet dat er iets mis is met de gesponsorde variant, maar wanneer iemand uit zichzelf iets organiseert voor zijn volgers, heeft dat toch iets extra’s.

Hij had er behoorlijk zijn werk van gemaakt, en toen ik bericht kreeg dat ik mijn mysterieuze prijs in het postkantoor kon gaan ophalen, was ik niet meer te houden. De enige tijd die ik had om te kijken wat ik gewonnen had, was helaas tijdens de autorit tussen het postkantoor en de bushalte. Het zou kunnen dat ik daarbij in al mijn nieuwsgierigheid een licht onhandig manoeuvre maakte, maar er zijn geen getuigen van dus laten we ervan uitgaan dat het niet gebeurd is.

Het kan ook zijn dat ik vlak daarna luidop iets riep in mijn auto, tegen niemand in het bijzonder, want aumagad ik had EEN T-SHIRT MET EEN KAT OP GEWONNEN!! Wildcard had duidelijk niet overdreven toen hij op voorhand liet weten dat ik het geweldig ging vinden. Zet er een kat op en ik ben enthousiast, en die snoodaard wist dat maar al te goed.

Wat ik al bijna even geweldig vond als de prijs zelf, was het naamkaartje dat erbij zat. Ik wist hem zo ook al wel te vinden natuurlijk, maar het zijn die kleine details die het hem doen bij mij.

Zwaar de moeite dus, die wedstrijden van Wildcard. Ik stel voor dat iedereen hem massaal volgt zodat hij binnenkort aan 200 volgers zit en opnieuw cadeautjes uitdeelt, want ik wil daar nog wel eens iets winnen. Ik bedoel, zodat iedereen zijn geweldige blog leert kennen natuurlijk. *kuch*

Advertenties

5 gedachten over “Curiosity almost killed the cat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.