Monthly blessings: maart

Het is gek hoe het jaar heel strikt opgedeeld wordt in maanden tot hiertoe. Januari was goed, februari was minder, en al direct in de eerste week van maart keerde het tij weer in de goede richting. De hoogtepunten:

foto (1)

+ Ondertussen lijkt het alweer ver weg, maar ik bracht al verschillende namiddagen door in de tuin. Soms om de laatste restjes winter weg te werken, soms om gewoon wat te lezen. Met het gezicht richting zon uiteraard.

+ De iPhone die ik wil (lees: niet het formaat van een tablet maar van een telefoon én iets goedkoper) wordt eindelijk uitgebracht. Het geld had ik eerder al bij elkaar gespaard in mijn iPhonefonds, dus nu is het wachten tot de freaks die om middernacht aanschuiven aan de winkel voor het eerste exemplaar hun bevindingen met de wereld delen. Als zij geen melding maken van grote tekortkomingen, zou het wel eens kunnen dat ik ergens dit jaar weer mee ga zijn met mijn tijd. Want echt, als mijn moeder mij via Whatsapp al emoticons van bijen kan doorsturen terwijl mijn telefoon daar zelfs te oud voor is, dan gaat het er een beetje over.

foto (3)

+ Mijn collega wist me te vertellen dat ik nog een paar beurten tegoed had in haar zonnebank. Het was geleden van voor ik ziek werd dat ik nog naar de zonnebank ging, maar ik was de resterende beurten uit 2011 (!!) blijkbaar nog niet kwijt. Ik werkte deze maand dus al 2 keer het witste wit weg in afwachting van de zon, gratis en voor niks.

+ Als iemand mij tot een maand geleden zou gezegd hebben dat ik ooit zou lopen, zou ik eens zwaar met mijn ogen gerold hebben. Toch doe ik het nu verschillende keren per week en kan zelfs een fikse regenbui mij niet tegenhouden. Het gevoel dat ik na het sporten helemaal leeg was in plaats van er energie van kreeg, is eindelijk weg dus mijn lijst van dingen die weer kunnen werd weer wat langer.

foto (4)

+ Mijn YNAB is blij en ik dus ook. Ik bespaarde deze maand 50 euro op sigaretten en vroeg het universum om een extra job en het werd me zomaar in de schoot geworpen. Ik hield al direct een kleine werkmarathon waardoor ik los over mijn extra 12 uur per week ging en afklokte op 18 uur aan extra inkomen op een week tijd. De gemoedsrust die dat brengt voor april en diens bijhorende 3-maandelijkse rekeningen van water en dergelijke, is onbetaalbaar. En wie weet kan ik binnenkort voor het eerst dit jaar nog eens iets voor mezelf kopen. Er hangen al een paar kanshebbers apart in de winkel. #oops (Foto: shirt + vest van Soaked in Luxury, vers uit de doos dus nog niet gestreken)

+ Mijn collega’s en ik zijn nooit op hetzelfde moment op het werk, dus om een aantal dingen te bespreken organiseerden we voor het eerst een meeting. Op restaurant uiteraard, en toen dat sloot ook nog op café. Het was al ver na middernacht toen we onze ‘vergadering’ opdoekten, en als ik de volgende dag niet aan mijn werkmarathon moest beginnen waren we ongetwijfeld nog een paar uur doorgegaan. Het is weer een stuk plezanter op de Oude Markt sinds ik er de laatste keer (ook in 2011?) was, en het deed zoveel deugd om nog eens buiten te komen dat de volgende keer niet weer een paar jaar op zich zal laten wachten. Work hard, play hard, right?

Advertenties

14 gedachten over “Monthly blessings: maart

 1. En goede ervaringen met Iphone?
  Ik ben aan het uitkijken voor een nieuwe batterij voor mijne samsung galaxy S4, of misschien koop ik me een nieuwe smartphone als een nieuwe battery teveel zou kosten.

  1. Ik loop nog altijd met een iPhone 3GS rond (als ge u nog herinnert wat dat was :)) en heb daar nog nooit miserie mee gehad in al die jaren. De wederhelft is een beetje anti-Apple maar gaf in totaal al meer uit aan telefoons (nu ook een galaxy 4S die stilaan hapert) die aan vervanging toe waren dan ik aan die ene iPhone uitgaf…

   1. bij mij was het de batterij die ver de geest ging geven, nu gelukkig een nieuwe batterij en alles gaat weer alsof ie gloed nieuw is.

   2. Nee, 30 euro voor een nieuwe batterij. Een pak goedkoper dan tegen dat ge zou nen nieuwe smartphone moeten kopen. Alles werkt weer zoals het hoort.

   3. Ja, dacht ik eerst ook, maar viel goed mee. An mijne smartphone is nog niets aan dus ’t al te zot voor woorden zijn om daardoor ne nieuwen te moeten kopen

 2. Ik ging ervan uit (nooit echt over nagedacht eigenlijk) dat die kleren vanzelf gestreken en al in de winkel terechtkomen. Maar als ik het goed begrijp moeten jullie die eerst strijken, indien nodig?
  Ben ook op zoek naar een nieuwe gsm, maar heb helaas geen iphonefonds om aan te boren, het zal dus nen iets goedkopere worden, alleen wat hé, te veel keuze tegenwoordig!

  1. Helaas, als het allemaal wat te gekreukt uit de doos komt, moeten wij aan de strijk inderdaad. Gelukkig wel met zo’n stoomding waar ge de kleren aan ophangt en niet met de traditionele strijkplank van thuis 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.