Return to sender

hilariouslifehacks15
sliptalk.com

Ik heb totaal geen behoefte om op reis te gaan, maar als ik zoiets zie zou ik direct vertrekken, gewoon om zo’n journal te kunnen maken. ♥

Advertenties

12 gedachten over “Return to sender

  1. Leuk idee, maar wel omslachtig lijkt me: je hebt natuurlijk ook niet overal brievenbussen….Of denk ik nu te practisch? 😉
    Toen wij een maand naar Canada gingen nam ik mijn Instax mini camera mee (soort polaroid). Elke dag nam ik minstens 1 foto en elke avond nam ik m’n tijd om die in een boekje te plakken en er wat bij te schrijven over hoe de dag was. Beetje zelfde resultaat dus. Fijn om in terug te kijken in ieder geval!

    1. Je hoeft ze ook niet effectief te versturen, gewoon in de koffer weer mee is ook goed 🙂 Leuk idee van die Polaroids, heb ook zo’n toestel & hou je tip in het achterhoofd bij de volgende uitstap!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.