The magnitude

ifyousaw
onecanhappen.wordpress.com

Eentje voor iedereen die hard aan het vechten is voor (of juist tegen) iets. Geef niet op, maar wees ook mild voor jezelf. Net wanneer je denkt dat je zwak bent, bent je op je sterkst.

En blijf geloven in cadeautjes op het einde van de rit, want ze zullen komen, en ze zullen zoveel groter zijn dan je je nu kan inbeelden.

Keep on swimming, troopers!

Advertenties

13 gedachten over “The magnitude

  1. Bedankt voor de opkikker !!! Dit toont nog eens wat een mooi persoon je bent : zelf nog aan het spartelen maar toch je medemens niet vergeten !!! Wees maar zeker, jouw beloning zal dubbel zijn !!!

    1. Ja hoor, ik heb vandaag voor het eerst in een eeuwigheid een dagje voor mezelf en veel meer dan mijn nagels lakken terwijl ik tv keek heb ik nog niet gedaan 🙂 🙂

  2. Goh, merci 🙂 Dat ik net nu op hierbij uitkom! Niet altijd simpel om te blijven zwemmen, het zou soms wel eens fijn zijn als er af en toe bordjes hingen van “nog zoveel meters tot aan de finish” 😉

  3. Dank je wel Nina, ‘k ben nog niet terug en het is met vallen en opstaan voor het moment maar terug komen zal ik doen. Jouw verhaal en je blog inspireeren me….Ik wil eigenlijk vlugger gaan dan nu maar zal mijn tijd maar nemen zeker. Ik zal niet op het podium staan op het einde van de rit, hoeft ook niet hoor. Als het maar deugd doet als ik over de finish kom :-)……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.