Play it loud

dj
wonderopolis.org

Er zaten al eens 2 dagen tussen in plaats van 1. En toen zakte ik af naar 2 per week, maar ik kan er ook compleet naast zitten want ik hield het allemaal niet meer bij. En toen dacht ik foert, dit is ook de moeite niet meer.

Om maar te zeggen: het lijkt er hard op dat ik mezelf in de meest hectische periode sinds eeuwen van de medicatie haalde. Vandaag een maand geleden nam ik voor de laatste keer een pilletje, toen nog niet wetende dat het het laatste zou zijn.

Pas nu kan ik – zij het met een paar voetnoten want sommige dingen zijn nog een no go –  voor mezelf terecht stellen dat ik genezen ben, 3 jaar en 6 maanden nadat ik ziek werd en na 2 jaar en 3 maanden op angstremmers.

Voor hoe lang is onmogelijk te voorspellen; tot hiertoe bedroeg mijn houdbaarheidsdatum altijd 5 jaar. Van een definitieve genezing zal ik ironisch genoeg pas durven spreken op mijn sterfbed, want pas dan weet ik met zekerheid dat het nooit meer zal terugkomen.

Maar weet ge wat? 5 jaar lang NIET gevangen zitten in die hel van angst waaruit ik kom, klinkt als de schoonste muziek die er ooit werd gemaakt in mijn oren. Play that song, mister dj, and play it freaking loud!

Advertenties

12 gedachten over “Play it loud

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.