Vlog: Dagboek van een angststoornis #3 – Oordelen

Vlog 3 van de angststoornissenreeks, waarin ik ’s ochtends effe moet ranten over hoe snel mensen een oordeel klaar hebben en ’s avonds blij ben dat ‘gewone’ medicatie nemen weer een optie is nu ik van de SSRI’s af ben.

Thanks for watching!

 

Advertenties

4 gedachten over “Vlog: Dagboek van een angststoornis #3 – Oordelen

 1. Ik zit hier instemmend te knikken terwijl je aan het vertellen bent.
  In het vrijwilligerswerk kom ik vaak met erg zieke mensen in contact (kanker o.a.). Ooit vertelde een jonge vrouw ook het verhaal van ‘er toch goed uitzien en het zal allemaal toch wel zo erg niet zijn met jou’ toen ze eens een vrijdagavond een stapje in de wereld zette. Dat ze de dagen voordien amper haar bed had verlaten wist natuurlijk niemand.
  Zo erg dat mensen niet alleen hun ziek zijn moeten dragen, maar ook nog eens de vooroordelen van mensen erbij moeten slikken!
  Goed dat je dit deelt, en hopelijk zijn de maagproblemen al lang van de baan!

 2. Moedig om te delen!
  En die vooroordelen, dat geldt op zoveel andere gebieden, mensen oordelen vaak blindelings, meestal kennen ze geen heel verhaal en kwetsen daardoor onnodig.
  Dat kan je in een genezingsproces missen als kiespijn!

 3. Deze morgen hier een hele reactie getypt die plotseling helemaal verdwenen was. Ik probeer opnieuw …
  Het klopt zo hard wat je zegt. Vorig jaar toen ik thuis zat, poste ik een foto van mezelf in de zetel met een boek. Dat lokte nogal wat reactie uit: ‘Als je tijd hebt om gewoon in de zetel te zitten met een boek, kan je toch wel gaan werken?’. Dat ik een vreselijk rusteloos hoofd had en me niet meer kon concentreren. Dat ik opnieuw moest leren lezen en dus elk blad 5 keer opnieuw las vooraleer ik wist wat er stond, dat zagen ze niet uiteraard. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ik dankzij die burn-out op alle momenten in slaap kon vallen behalve als ik ’s avonds in m’n bed ging liggen. Kortom, I hear you …
  Wel blij om te horen dat het weer wat beter gaat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.