Monthly blessings: juni

mb

Ach, juni. We zullen maar snel vergeten hoeveel water er uit de lucht viel en ons focussen op wat er wel goed was zeker? De highlights:

– De maand begon met een dag waarop ik dacht dat ik nog één keer op job 2 moest gaan werken, maar bij aankomst kreeg ik te horen dat mijn laatste dag al achter de rug was.

– Stokbrood, zo vers dat het nog warm is.

– Ik deed te veel geld op aan kleren uit een winkel die niet de mijne is. Na altijd op quasi dezelfde kleren te kijken in mijn eigen winkel, was het een verademing om nog eens iets anders te zien. En te kopen dus ook, ai.

– Er is maar weinig dat een werkdag harder kan opvrolijken dan in de namiddag een uitnodiging krijgen voor een barbecue diezelfde avond. Na het werk te voet naar vrienden slenteren en daar de benen onder tafel schuiven is zo veel aangenamer dan op een veel te warme bus kruipen en dan zelf nog voor eten moeten zorgen.

– Die opluchting als ge u door die hel van de belastingen hebt geworsteld, heerlijk!

– Ik heb niks met voetbal, maar als het goed weer is als de Belgen spelen ga ik wel graag op een terras op de Oude Markt naar de match kijken. Al was het maar om te voelen dat Leuven af en toe nog eens leeft. En dat deed het, woensdagavond, niet in het minst wanneer ‘onze Leuvenaar’ het veld op mocht. Dat ze dus nog maar een tijdje doorgaan, bij voorkeur op warme avonden, want ik hou wel van rondvliegend bier en confetti.

– Ik ging nog eens naar de kapper voor een keratinebehandeling. Dat bespaart me de volgende maanden weer wat tijd ’s ochtends in de badkamer en ik ben voorlopig weer van het gevoel af dat ik een zak over mijn hoofd moet trekken voor ik naar buiten kan. Al zou het toch echt veel beter zijn als het eindelijk eens zou stoppen met regenen, want dat zal altijd nefast blijven voor mijn haar.

Advertenties

3 gedachten over “Monthly blessings: juni

  1. Als je het zo vertelt, zou ik zelf nog zin krijgen om op de Oude Markt naar voetbal te gaan kijken. Voorlopig nog niet die drang gevoeld :p

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.