Vlog: Dagboek van een angststoornis #9 – Pauze

De (al dan niet voorlopig) laatste van de reeks vandaag.

Wanneer ik er te hard middenin zit, zoals nu, heb ik niet het gevoel dat ik er iets van kan maken waar iemand iets aan heeft. Liever dan te vervallen in een wekelijkse klaagzang, las ik dan effe een pauze in tot de lucht weer opklaart.

Enfin, ik leg het uit in de vlog. Thanks for watching!

Advertenties

7 gedachten over “Vlog: Dagboek van een angststoornis #9 – Pauze

  1. Ik wens je heel heel heel veel succes in de komende weken en maanden. Neem alle tijd die je nodig hebt. En als je toch eens zin hebt in een rustig terrasje in Leuven, ik ben kandidaat ;). In elk geval heel hard bedankt voor alle tips in de afgelopen weken, het helpt. Ook al gewoon om te weten dat ik geen weirdo ben ;). Tot binnenkort!

  2. JIj bent toch echt niet te schatten hoor, zo’n straffe madam. Aangeven dat je wat tijd nodig hebt, maar dan toch nog even aan de anderen denken … Groots! Doe dat goed de komende tijd. Je weet exact welke stappen je moet nemen (ookal zijn ze niet altijd de gemakkelijkste). Ik wens je veel moed. En als het lukt om even uit te razen/blazen … ver weg zijn we niet … Tot snel!

    1. Het gaat heel erg op en af. Het leek wat beter te gaan, maar op vakantie gaan is dan toch weer een kleine hel gebleken. Maar we blijven proberen, elk uur van elke dag opnieuw.

  3. Ik ken het. Mijn angststoornis was mega goed aan het dimmen tot ik naar Spanje ging voor een maand. Heb heel die maand binnengezeten en toen ik thuis kwam begon het presies weer allemaal opnieuw. Ben sinds vandaag ook begonnen met een blogje. Mss dat dat helpt !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.