1h40m

shutterstock_108035954
bostinno

Dit jaar ging ik niet op vakantie gaan. Tot ik mij vorige week bedacht.

Ik kan dat zo hebben, een dikke maand op voorhand impulsief beslissen dat ik op vakantie wil terwijl het lief eigenlijk al met iemand anders had afgesproken om op vakantie te gaan.

Maar ik zorg ook altijd voor een oplossing: hij rijdt met een vriendin naar Slovenië. Een week later rijden zij en vlieg ik (yikes!!) naar Venetië. We brengen daar, of ergens anders, een paar dagen door met zijn drieën, tot de vakantiedagen van de vriendin op zijn en zij naar huis vliegt. Wij rijden nog wat verder naar Firenze. Of Milaan. Of waar mijn last minute beslissingen ons dan ook brengen.

Het wordt weer allemaal heel erg ‘we zien wel’, zoals ik het graag heb op vakantie. Behalve die vlucht dan. Die boekte ik direct nadat we met zijn drieën waren overeengekomen dat dit de beste aanpak is. De kans dat ik mij daarover opnieuw bedenk is namelijk gevaarlijk groot.

Dus jeuj, ik ga alsnog op vakantie! Naar Italië! Maar OH MY GOD ik heb terwijl ik bij bewustzijn was een vlucht geboekt!

Echt, ik ga iemand anders moeten aanstellen om beslissingen te nemen in mijn plaats want ik ben daar zó slecht in. Het is maar 1 uur en 40 minuten vliegen. Het is maar 1 uur en 40 minuten vliegen. Het is maar…

Advertenties

9 gedachten over “1h40m

  1. Je mag ook mee met mij : op kerstdag vertrek ik naar Taiwan. “Maar” 16 uur van Düsseldorf tot daar met 1 tussenstop :-). Een mens moet er iets voor over hebben om een lievelingsnichtje te gaan bezoeken…
    Het zal je lukken en je gaat dan dubbel genieten. Je bent een kanjer!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.