Monthly blessings – februari

ji

Februari was zo kort dat ik helemaal niet in de gaten had dat het voorbij was. Met een beetje vertraging dus de hoogtepunten van vorige maand:

+ De topper was natuurlijk de winkel definitief sluiten. Ik heb het nog geen seconde gemist.

+ Ik ging na lange tijd nog eens naar de bib en kwam met een paar kilo boeken thuis. Toen ik nog werkte, las ik elke ochtend en avond een kwartiertje op de bus, waardoor ik nooit echt in het verhaal kwam. Nu was er hier en daar tijd om eens een uur lang te lezen, en dat is toch een pak aangenamer.

+ De hele uitputtingsslag van naar de autokeuring gaan, afgekeurd worden, naar de garage gaan voor een offerte, opnieuw naar de garage gaan voor de eigenlijke herstellingen en opnieuw naar de keuring gaan werd afgerond. Ik heb er een hekel aan wanneer dingen blijven aanslepen en de finish verder weg in plaats van dichterbij lijkt te komen, maar ik ben des te blijer wanneer ik dan eindelijk toch aan die finish raak.

+Ik ging na een winterstop al een paar keer terug lopen. Nog niet consequent, maar het begin is toch weer gemaakt en ik ben blij dat ik het van zodra het kon weer opnam.

+ Zo heel af en toe slaagde ik er eens in om wat uit te slapen, wat met mijn nerveuze natuur een klein wonder is.

+ Ik zat al een eerste keer in de zon én werkte in diezelfde zon ook al een eerste keer in de tuin. Damn you, mollen die van mijn gazon een slagveld hebben gemaakt.

+ Er was natuurlijk ook het deugddoende weekend in Antwerpen, hopelijk het eerste in een hele reeks deze lente en zomer.

Enfin, ik ga verder genieten van maart, want dat is ondertussen ook al bijna een kleine week bezig!

Advertenties

5 gedachten over “Monthly blessings – februari

  1. Lopen, lezen en in de zon zitten, dat is het leven hé….ik hoop dat je vooral wat rust vindt, het is je ZOOOO gegund!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.